0
Your Cart

Pasta kødsauce

Pasta kødsauce m. grøntsager

Pasta kødsauce er en klassiker, det er nemt og hurtigt at lave og en favorit blandt mange børnefamilier.

Kategori Hovedretter med oksekød
Antal portioner i opskriften 1
Kcal pr. portion

375 kcal

 

PASTA KØDSAUCE

Pasta kødsauce

NÆRINGSINDHOLD PR. PORTION

33,0 g. Protein
35,8 g. Kulhydrat
8,3 g. Heraf sukkerarter
6,2 g. Kostfibre
9,3 g. Fedt
3,7 g. Heraf mættet fedt
0 g. Alkohol

 

MAKROFORDELING E%

Pasta kødsauce - makro diagram

Ingredienser

100 g. Oksekød, hakket (4-7%)
100 g. Hakkede tomater (blendes)
20 g. Rødløg
50 g. Gulerod (fint hakket)
2 g. Bouillonterning - okse
2 g. Bouillonterning - grøntsager
50 g. Skummetmælk
Spæd evt. op med lidt vand
Krydderier:
Salt, peber, hvidløgspulver, basilikum, oregano, paprika,
lidt chilipulver og madkulør
Tilbehør:
35 g. Fuldkorns pasta
60 g. Revet Squash
12 g. Revet mozzarella 15%

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen som anvist på pakken.
  2. Brun kødet i en gryde
  3. Tilsæt fint hakket løg og rør det sammen
  4. Tilsæt fint hakkede gulerødder og bland det sammen
  5. Tilsæt krydderier
  6. Tilsæt hakkede tomater (dåse) - Jeg blender dem for en ensartet konsistens
  7. Rør det sammen og tilsæt mælk og bouillonterning
  8. Tilsæt madkulør, lidt af gangen og rør rundt, til din kødsauce har den farve du ønsker.
  9. Bring i kog og lad det simre 10 min.
  10. Riv squash til tynde strimler (undlad midten)
  11. Anret og pynt med revet mozzarella og evt. lidt frisk basilikum