0
Your Cart

Viden om kost, diæter og livsstil

I denne kategori vil jeg løbende dele en masse nyttig viden om kost og livsstil, samt værktøjer og information om hvordan du selv finder frem til lige netop dit energibehov.

Jeg tror ikke på at der er én kur som er effektiv for alle mennesker, tværtimod er vi alle individuelle og vores kroppe reagere alle forskelligt på hvad vi udsætter den for. Ligesom vores liv og hverdag også er forskellige og derfor påvirker os forskelligt.
Jeg blev selv træt af at prøve den ene gode ide efter den anden, som alle lovede guld og grønne skove. alle gav fine resultater i starten men ingen af dem passede perfekt til mig på den lange bane, og når vi snakker livsstil og holdbare resultater, så er det netop på den lange bane vi skal have de gode vaner indarbejdet.

Jeg begyndte at læse mere og mere om de forskellige indgangsvinkler til hvad sund kost er og her samler jeg alt denne viden, så du ligesom jeg, selv kan finde den individuelle livsstil der passer til dig og din hverdag.

Og har eller får du brug for hjælp, rådgivning eller bare en til at guide dig på din vej, så tøv ikke med at række ud og kontakte mig for en uforpligtende samtale om hvorvidt et forløb hos mig, måske er lige det du har brug for.

Her nedenfor ser du hvilke nye emner jeg har på vej.