Viden om kost

I denne kategori vil jeg med tiden dele en masse nyttig viden om kost, samt informationer om hvordan man selv finder ud af hvor meget mad man har behov for.

Jeg tror ikke på at der er én kur som er effektiv for alle mennesker, tværtimod er vi alle individuelle og vores kroppe reagere alle forskelligt på hvad vi udsætter den for.
Jeg blev selv træt af at prøve den ene gode ide efter den anden, som alle lovede guld og grønne skove. alle gav fine resultater i starten men ingen af dem passede perfekt til mig på den lange bane, og når vi snakker livsstil og holdbare resultater, så er det netop på den lange bane vi skal have de gode vaner indarbejdet.


Jeg begyndte at læse mere og mere on de forskellige indgangsvinkler til hvad sund kost er og her samler jeg alt denne viden, så du ligesom jeg, selv kan finde den individuelle livsstil der passer til dig og din hverdag.