0
Your Cart

Handelsbetingelser

hos

MDEC.dk v/Majbrit D.E. Christensen

Generelle oplysninger

MDEC.dk v/Majbrit D.E. Christensen
Nørreskovvej 29
7451 Sunds
CVR nr.: 44739275
Telefon: 29902777
Email: info@mdec.dk

 

Aldersbegrænsning

For at kunne være klient hos mig, skal du være fyldt 18 år, eller have dine forældres samtykke og accept af nærværende betingelser.
Hvis du er under 18 år, og har fået dine forældres samtykke, anbefaler jeg at dine forældre deltager i dit coachingforløb.
Er du under 18 år, og har du ikke fået dine forældres samtykke til at være i et forløb hos mig, kan jeg desværre ikke tage dig ind som klient.

Deltagere, på motionsevents, under 18 år skal have forældres accept til den mindreåriges deltagelse i motionseventet.

 

Deltagelse er på eget ansvar

Deltagere på motionsevents bekræfter ved tilmelding, at de er indforstået med, at deltagelse sker på eget ansvar, og at hverken arrangøren, partnere eller sponsorer kan drages til ansvar for skader, deltageren pådrager sig selv eller andre under løbet, og som ikke kan tilskrives MDEC.dk.

 

Forløb er på eget ansvar

(jeg leverer ikke lægefaglig rådgivning eller lægehjælp)

Jeg er ikke uddannet læge, og tilbyder derfor heller ikke lægefaglig eller professionel rådgivning.
Før du starter et forløb, træningsprogram eller diætprogram, bør du altid konsultere din egen læge for at afgøre, om dette er det rigtige valg for dig.
Hvis du oplever udbredt træthed, svimmelhed, åndenød eller smerter under træning, skal du straks stoppe og søge lægehjælp.
Motion medfører en vis risiko for skade, og du påtager dig disse aktiviteter på egen risiko.
Brugen af en kostplan er udelukkende på egen risiko, og du skal altid gennemgå indholdet for at kontrollere, at eventuelle allergier eller intolerancer, som du måtte have, er i overensstemmelse med planen.
Mine ydelser er på ingen måde en erstatning for medicinsk rådgivning eller behandling.
Mine ydelser leveres kun til inspiration og generel information.

 

Vær opmærksom på nedenstående liste over ikke-udtømmende risici og krav.

Når du bruger ydelser leveret af mig:

  1. Allergier og intolerancer, der kan påvirke min rådgivning omkring kost, skal altid meddeles ved opstart.
  2. Relevante skader eller sygdomme, der kan påvirke min rådgivning om, eller udarbejdelse af træningsplaner, skal meddeles ved opstart.
  3. Gennemgå altid selv indholdet/ingredienserne i din madplan omhyggeligt, for fødevarer, som du er allergisk eller intolerant over for.
  4. Sørg altid for, at du har tilstrækkelig plads omkring dig, når du udfører fysiske aktiviteter.
  5. Sørg for, at intet omkring dig kan forårsage skade eller begrænse / forstyrre din bevægelse.
  6. Hvis du vælger at bruge fitnessudstyr, under træningen, sker dette på eget ansvar.
  7. Begrænsning af kcal-indtaget kan i nogle tilfælde føre til angst, spiseforstyrrelser, depression, træthed og andre relaterede mentale og fysiske helbredsproblemer.
  8. Kontakt altid en diætist og/eller læge, inden du påbegynder et fitness- eller sundhedsprogram generelt.

Vigtige forbehold

Jeg er ikke læge, og jeg ordinerer derfor IKKE specifikke kosttilskud eller bestemte dosering til mine klienter.
- Jeg ordinerer IKKE kosttilskud/diæter til behandling af medicinske og kliniske tilstande.
- Jeg ordinerer IKKE diæter til behandling af symptomer på medicinske og kliniske tilstande.
- Jeg diagnosticerer IKKE medicinske tilstande.
Jeg tilbyder kun inspiration og vejledning til din livsstil, måltidsplanlægning, og træning.
Mine forløb er beregnet til at tjene som inspiration til at spise sundt og nærende, samt imødekomme dit daglige behov for makronæringsstoffer.
Jeg ordinerer IKKE måltidsplaner eller anden rådgivning med henblik på at forsøge at diagnosticere og/eller behandle eventuelle lidelser, som du måtte lide af. Dette bør du gå til egen læge omkring.

 

Bestilling af coachingforløb

Du kan bestille et coachingforløb hos mig, ved at kontakte mig via kontaktformularen på hjemmesiden.
Jeg vil derefter kontakte dig, for at få mere af vide om dig og dine ønsker. Dette er for at sikre at det forløb du har forespurgt, efter min vurdering, også passer til dig og dine mål for forløbet.
Hvis vi bliver enige om at starte et coachingforløb, vil du få tilsendt en e-mail med et velkomstbrev, samt din første faktura.
Dette er min accept af aftalen om at indgå et samarbejde om et coachingforløb.
Din endelige accept af aftalen, sker i form af betaling af den første faktura.
Først når fakturaen er betalt, vil arbejdet med udarbejdelse af detaljerne for dit forløb blive påbegyndt.

Hvis jeg ikke kan indgå et coachingforløb med dig, informerer jeg dig om dette og opkræver ikke betaling. Dette kan f.eks. skyldes force majeure, uventede begrænsninger af mine ressourcer, som jeg ikke med rimelighed kunne planlægge, kreditoplysninger, jeg har modtaget om dig, der ikke opfylder almene minimumskrav, eller fordi jeg har identificeret en fejl i prisen eller beskrivelsen af forløbet.

Du kan til enhver tid bede om at få ændret indholdet af dit forløb, hvis du f.eks. ønsker at tilkøbe yderligere ydelser, eller fravælge nogen, så du begynder at arbejde hen mod en afslutning af forløbet.
Ved din skriftlige forespørgsel på ændring af forløb, beregner jeg en ny pris til dig for den nye ydelsespakke, som, efter at du skriftligt har accepteret den, så vil gælde fra den næste månedlige betaling.

Når dit forløb er accepteret af begge parter og første betaling er registreret på firmaets konto, vil en kvittering, samt en kopi af disse vilkår blive sendt direkte til dig pr. e-mail.

Ved opstart af forløbet, får du mulighed for at oprette et brugerlogin på hjemmesiden, som giver dig adgang til medlemsindholdet på hjemmesiden. Du vil have adgang i hele forløbets varighed. Vær dog opmærksom på at din adgang lukkes ved afslutning af forløbet.

 

Bestilling af træningsforløb på hold

Du kan bestille et træningsforløb, på hold, hos mig, ved at vælge det i webshoppen og betale online med dankort.
Hvert forløb har en begrænsning på 10 pladser, og forløbet vil stå som udsolgt på hjemmesiden, hvis der ikke er flere ledige pladser på holdet.
Lokation og tidsrum for træning fremgår af hjemmesiden under hvert enkelt forløb.

Hvis jeg bliver nødsaget til at aflyse en træningssession, vil du få skriftlig besked herom. Dette kan f.eks. skyldes force majeure, uventede begrænsninger af mine ressourcer, som jeg ikke med rimelighed kunne planlægge, såsom pludselig sygdom eller skade, eller fordi jeg har identificeret en fejl i prisen eller beskrivelsen af forløbet.

Når din betaling er gennemført, vil en kvittering, samt en kopi af disse vilkår blive sendt direkte til dig pr. e-mail.

 

Bestilling af personligt træningsforløb

Du kan bestille et personligt træningsforløb hos mig, hvis du bor indenfor en radius af 30 km fra min firmaadresse. For at indgå en aftale om et personligt træningsforløb, kan du kontakte mig via kontaktformularen på hjemmesiden.
Jeg vil derefter kontakte dig, for at få mere af vide om dig og dine mål for træningen. Dette er for at sikre at det forløb du har forespurgt, også passer til dig og dine mål for forløbet.

Et personligt træningsforløb består af en klippekortløsning, hvor du køber et forud bestemt antal sessioner på én gang. Hvor mange klip der skal være på dit klippekort aftales individuelt ved samtalen forud for forløbet.

Hvis vi bliver enige om at starte et træningsforløb, vil du få tilsendt en e-mail med en kort beskrivelse af den indgåede trænings aftale, samt din faktura.
Dette er min accept af aftalen om at indgå et samarbejde om et træningsforløb.
Din endelige accept af aftalen, sker i form af betaling af fakturaen.
Først når fakturaen er betalt, kan du booke din første trænings session i min kalender.

Hvor hurtigt du bruger dine sessioner er op til dig, dog skal der være en vis rytme i forløbet, så jeg kan planlægge og reservere tiden til dig, i min kalender. Har du behov for at aflyse en planlagt session, skal dette ske senest 24 timer før sessionen starter. Meldes der først afbud indenfor de sidste 24 timer for session start, eller udebliver du fra sessionen uden afbud, trækkes der et klip fra dit klippekort.

Hvis jeg ikke kan indgå et træningsforløb med dig, informerer jeg dig om dette og opkræver ikke betaling. Dette kan f.eks. skyldes force majeure, uventede begrænsninger af mine ressourcer, som jeg ikke med rimelighed kunne planlægge, kreditoplysninger, jeg har modtaget om dig, der ikke opfylder almene minimumskrav, eller fordi jeg har identificeret en fejl i prisen eller beskrivelsen af forløbet.

Du kan til enhver tid stoppe træningsforløbet og få refunderet beløbet for de ubrugte klip på dit klippekort, ved at sende en mail til mig på info@mdec.dk.

Når dit forløb er accepteret af begge parter og betaling er registreret på firmaets konto, vil en kvittering, samt en kopi af disse vilkår blive sendt direkte til dig pr. e-mail.

 

Tilmelding til motions event

På hjemmesiden https://mdec.dk kan du tilmelde én eller flere deltagere til et eller flere af mine motionsevents.
Motionsevents har et deltager maks. på 95 personer, og de vil stå som udsolgt på hjemmesiden, hvis der ikke er flere ledige pladser.
Lokation og tidsrum for hvert event fremgår af hjemmesiden under hvert enkelt event.

 

Bekræftelse og kontrol af tilmelding

For at undgå fejl, bør du kontrollere at alle oplysninger er korrekte, samt at tilmeldingen gælder det/de ønskede arrangementer. Det er specielt vigtigt at indtaste den korrekt e-mailadresse, da alt information om eventet, samt kvitteringen sendes hertil.
Ved tilmelding bekræfter du samtidigt, at jeg må kontakte dig via e-mail med informationer om eventet, kvittering, samt informationer om kommende events.

 

Helbred

Deltagere på motionsevents skal være sunde og raske og mene sig i stand til at fuldføre hele distancen ved egen hjælp.

 

Priser

Hos MDEC.dk v/Majbrit D.E. Christensen er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter.
Jeg forbeholder mig ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke.
Der tages forbehold for udsolgte varer.

Tilmeldingsgebyr til motionsevents er dog momsfrit, jævnfør dansk lovgivning om amatøridræt. Når først du er tilmeldt, kan det betalte beløb ikke refunderes.

 

Betaling

Online modtager MDEC.dk v/Majbrit D.E. Christensen betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Elektron, samt MasterCard. Vær opmærksom på at gebyrer varierer.
Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.
For forløb, hvor der udsendes faktura via e-mail, modtages betaling via bankoverførsel.

 

Betalingssikkerhed

Betalingssystemet på https://mdec.dk er sikret mod misbrug med en såkaldt SSL-løsning. SSL er et system, der krypterer alle de Dankort- og kreditkortinformationer, der indtastes i forbindelse med betaling. Det betyder, at hverken udbyder eller andre (dog med undtagelse af PBS) kan skaffe oplysninger om ordreindehaverens kort. SSL-systemet sikrer desuden, at data mellem ordreindehaverens browser og udbyderens server ikke kan ændres.
Ordreindehaveren har mulighed for at afvise en betaling, når betalingsoversigten modtages. Der forefindes ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit betalingskort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL certifikat i sit betalingssystem.
Betalingsmodulet varetages af ________

 

Refusion

Hvis der er tale om refusion for forløb, bedes du medsende bank oplysninger i form af reg.nr.. og konto nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Deltagergebyr ved motions events refunderes ikke. Tilmelding er bindende og tilmeldingsgebyret kan ikke kræves tilbagebetalt. I tilfælde af aflysning på grund af force majeure eller myndighedspåbud, som MDEC.dk ikke kan pålægges ansvar for, er der ikke mulighed for refundering af startgebyr og omkostninger i forbindelse med arrangementet.

Det er ikke tilladt at sælge og videresælge billetter til overpris i Danmark ifølge 'Lov om videresalg af billetter til kultur - og idrætsarrangementer', og derfor tager MDEC.dk skarpt afstand til dette. Hvis dette forekommer, forbeholder MDEC.dk sig retten til at annullere tilmeldingen, og dermed fjerne deltageren fra startlisten.

 

Fortrydelsesret

Køb af billetter til event eller eventrelaterede tillægsprodukter såsom madbilletter, overnatning, transport mm. er i henhold til - "Lov om visse forbrugsaftaler - §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a" – ikke omfattet af fortrydelsesret. Såfremt et arrangement aflyses, refunderes billetten naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den trukne betalingskonto. Gebyrer refunderes ikke.

I følge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt mig venligst.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.
- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
- Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
- Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
- Aftaler indgået på offentlig auktion.
- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.- Billetter eller event relaterede produkter såsom madbilletter, booking af transport eller overnatning mm.
- Digitale produkter der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.

 

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører MDEC.dk v/Majbrit D.E. Christensen.

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med mig og handle på min hjemmeside, har jeg brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Jeg behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i min persondatapolitik for MDEC.dk v/Majbrit D.E. Christensen. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i min Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@mdec.dk