Mdec.dk – Hvem er jeg…

Mdec.dk – Hvem er jeg…

Mit navn er Majbrit. Jeg er gastrisk bypass opereret i 2008 og certificeret kostvejleder anno 2021.

Jeg startede hjemmesiden her i vinteren 2020. Da covid-19 igen lukkede store dele af landet ned, med restriktioner og lukkede fitnesscentre mm. hvor der var god tid til at være kreativ derhjemme.

Da jeg startede hjemmesiden og blev certificeret kostvejleder, var det for at have en platform hvor jeg kunne dele ud af alt den viden og erfaring, omkring kost, som jeg har fået gennem min egen rejse med en gastrisk bypass operation og et stort vægttab.

Med tiden er mit ønske om at kunne hjælpe andre på deres vej til et sundt og aktivt liv blevet større, samt jeg har tilegnet mig endnu mere viden omkring de mange faktorer, som spiller ind for at opnå et liv i balance.

Min interesse for at udvikle og skabe sundere udgaver af både hverdags mad, kager og fest mad kommer af mit liv som gastrisk bypass opereret. Med de vane- og livsstilsændringer, samt kost restriktioner der følger med. Når man gennemgår sådan en operation.

Jeg er oprindeligt uddannet bygningskonstruktør og har arbejdet som projekterende i byggebranchen i mange år. Men nu er tiden moden til at skifte retning.

Med siden her tager jeg et pusterum fra byggeriets verden. Her hygger jeg mig med at udvikle, skrive og fotografere en masse lækker mad. Samt skrive en masse nyttig information om kost. Alt sammen noget som forhåbentlig kan inspirere dig. På din rejse mod din version af et sundt og aktivt liv i balance.

Tak fordi du læser med.

De bedste hilsner

Majbrit

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *