0
Your Cart

Events

Løb eller gå med Mdec.dk

Motion skal være sjovt, motiverende og for hele familien.

Jeg er selv en passioneret løber og jeg elsker at komme afsted til løbs begivenheder hvor jeg får startnummer på maven, løber over en start og en mål linje, samt sidst men absolut ikke mindst, får en fin medalje om halsen, når jeg kommer i mål.

Også selvom jeg oftest er blandt de sidste til at komme i mål, på den distance jeg har valgt. Oplevelsen er bare særlig og løbeturen føles bare lige det federe, når der er gjort noget ud af det.

Den glæde for at komme ud og bevæge mig, som jeg har fået efter jeg begyndte at løbe, vil jeg gerne hjælpe andre til også at opleve. Og jeg vil også gerne give flere mulighed for at deltage i løbe og gå begivenheder, uden at det skal koste en formue og med kortere distancer, så alle kan være med, også børnene.

For det er langt fra alle, der kan løbe hverken 5 eller 10km for slet ikke at tale om halv og hel maraton eller ultraløb som er de distancer der typisk annonceres til officielle løb.

Derfor har jeg valgt at jeg med jævne mellemrum vil afholde løb og gå events, her i Midtjylland, på et niveau hvor de fleste kan være med.

Der vil være distancer på 2, 3, 4 og 5 km

Man kan helt selv vælge om man vil løbe eller gå

Der vil være en fin medalje i træ, til alle der gennemfører, samt en vand og en snack når man kommer i mål.

Der vil være en startlinje og en mållinje

Der vil være afmærkede ruter.

Man er velkommen til at løbe med hund, hvis man ønsker det, så længe man holder afstand til andre og samler op efter hunden.

Vil man tage tid på sin tur, skal man dog selv gøre det, for her handler det ikke om at komme først, men om at komme afsted.

Så tag familien, kollegaerne eller vennerne med og kom ud og få en god oplevelse og røde kinder.

Pris for at deltage

Prisen for at deltage er:

95 kr. for voksne
49 kr. for børn

som betales ved tilmelding