0
Your Cart

Persondatapolitik

hos

MDEC.dk v/Majbrit D.E. Christensen

Generelt

Jeg indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for min virksomhed, og jeg vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos MDEC.dk v/Majbrit D.E. Christensen.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder jeg altid alle relevante lovbestemmelser.
Jeg vil kun opbevare dine persondata, så længe jeg enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Oplysninger jeg indsamler

Ved køb i webshop

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra mig, har jeg brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig mine services. Jeg kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger min webshop.

Jeg kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Ved forløb

Jeg kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer, alder, køn, vægt og betalingsoplysninger.

Ved Events

Jeg kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Generelt

MDEC.dk v/Majbrit D.E. Christensen indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
- Besøger min hjemmeside
- Gennemfører et køb af mine produkter eller ydelser
- Opretter en bruger på hjemmesiden
- Tilmelder dig mit nyhedsbrev
- Anmelder min hjemmeside
- Udfylder kontaktformularen
- Deltager i events
- Er i forløb
- Sender mig spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på https://mdec.dk er MDEC.dk v/Majbrit D.E. Christensen, Nørreskovvej 29, 7451 Sunds, cvr nr. 44739275

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter jeg for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos mig. Din e-mailadresse indhenter jeg for at kunne sende dig en ordrebekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler jeg dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Nets, inklusive information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på min hjemmeside har givet mig dit samtykke hertil, bruger jeg din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af mig på min hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 mdr. efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Jeg sælger IKKE dine persondata til tredjemand, og jeg overfører IKKE dine persondata til tredjelande.
Hvis du vælger at anmelde min hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Google.
Jeg har min hjemmeside hos Simply.com og betalingssystem gennem Nets, som fungerer som mine databehandler. Alle persondata som du oplyser på min hjemmeside vil blive opbevaret i Simply.coms datacentre.

Jeg anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere mine ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Mine databehandlere behandler kun personoplysninger efter min instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Jeg har indgået databehandleraftaler med mine databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Databehandlere

HeyLoyalty
Simply.com
Komo
On Pay
NETs

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som jeg til enhver tid skal sikre opfyldelse af.
Du har ret til at anmode mig om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til min e-mailadresse info@mdec.dk.