Risalamande med proteinpulver
Risalamande, er en traditionel dansk spise her i juletiden. Den originale udgave er lavet på risengrød og piskefløde, men min version her er lavet helt uden fløde og uden tilsat sukker.
Antal Portioner: | 1 |
Kategori: | Dessert / mellemmåltid |
Næringsindhold:
Energi: pr. portion |
201 kcal |
Protein: | 40,5 % |
Kulhydrat: | 38,8 % |
Kostfibre: | 0,8 % |
Fedt: | 19,3 % |
Ingredienser:
77 g. | Cheasy skyr 0,2% Vanilje |
55 g. | Cheasy hytteost 1,5% |
4 g. | Scitec nutrition isolate proteinpulver, vaniljesmag |
2 g. | Vand |
5 g. | Mandler, smuttede |
15 g. | Grød ris (rema1000) |
Pynt med: | |
3 g. | Groft hakkede mandler |
5 g. | Bodylab zero toppings jordbær |
Fremgangsmåde:
- Kog risene i rigeligt, let saltet, vand iht. tidsanvisning på pakken. Når de er færdig kogte, hældes vandet fra og de køles af.
- Kom mandlerne i en skål og hæld kogende vand over dem, vent et par minutter så skallen bliver nem at få af og smut dem.
- Kom skyr og proteinpulver i en skål og mix det sammen.
- Kom lidt vand i for at få en mere cremet konsistens.
- Hak mandlerne groft
- Kom hytteost, ris og mandler i skyr blandingen og rør det sammen.
- Smag evt. til med et par dråber vanilje essens og Easis flydende sød.
- Anret i portionsskåle.
- Pynt med Zero toppings og lidt groft hakkede mandler.
Vil du hellere prøve en version uden proteinpulver?, så har jeg også en opskrift på det, du finder den her.