0
Your Cart

Risalamande

Risalamande med proteinpulver

Risalamande, er en traditionel dansk spise her i juletiden. Den originale udgave er lavet på risengrød og piskefløde, men min version her er lavet helt uden fløde og uden tilsat sukker.

Antal Portioner: 1
Kategori: Dessert / mellemmåltid

Næringsindhold:

Energi:
pr. portion
201 kcal
Protein: 40,5 %
Kulhydrat: 38,8 %
Kostfibre: 0,8 %
Fedt: 19,3 %

Ingredienser:

77 g. Cheasy skyr 0,2% Vanilje
55 g. Cheasy hytteost 1,5%
4 g. Scitec nutrition isolate proteinpulver, vaniljesmag
2 g. Vand
5 g. Mandler, smuttede
15 g. Grød ris (rema1000)
Pynt med:
3 g. Groft hakkede mandler
5 g. Bodylab zero toppings jordbær

Fremgangsmåde:

  1. Kog risene i rigeligt, let saltet, vand iht. tidsanvisning på pakken. Når de er færdig kogte, hældes vandet fra og de køles af.
  2. Kom mandlerne i en skål og hæld kogende vand over dem, vent et par minutter så skallen bliver nem at få af og smut dem.
  3. Kom skyr og proteinpulver i en skål og mix det sammen.
  4. Kom lidt vand i for at få en mere cremet konsistens.

  1. Hak mandlerne groft
  2. Kom hytteost, ris og mandler i skyr blandingen og rør det sammen.
  3. Smag evt. til med et par dråber vanilje essens og Easis flydende sød.
  4. Anret i portionsskåle.
  5. Pynt med Zero toppings og lidt groft hakkede mandler.

Vil du hellere prøve en version uden proteinpulver?, så har jeg også en opskrift på det, du finder den her.