Protein pizzadej
Antal portioner: | 20 |
Kategori: | Hjemmebagt brød |
Næringsindhold:
Energi: Total: Pr. portion: |
3.261 kcal 163 kcal |
Protein: | 25,2 % |
Kulhydrat: | 62,8 % |
Kostfibre: | 2,3 % |
Fedt: | 11,2 % |
Ingredienser:
12 g. | Gær (tørret) |
ca. 750 g. | Vand |
10 g. | Easis perfect multisød |
10 g. | Salt |
25 g. | Jomfru olivenolie |
30 g. | Sweetkitchen bageenzymer |
200 g. | Durum mel (Rema1000) |
400 g. | Pizza mel (Rema1000) |
100 g. | Bage hvedemel (Rema1000) |
25 g. | Hvedeklid (valsemøllen) |
120 g. | Bulk soya isolate proteinpulver (unflavered) |
Fremgangsmåde:
- Bland først alle de tørre ingredienser sammen.
- Lun vandet til ca. 38gr.
- Tilsæt vandet til mel blandingen, lidt af gangen. mens maskinen rører det sammen.
- Tilsæt olien til dejen.
- Lad maskinen ælte dejen i ca. 15 min til den er glat, smidig og elastisk.
- Drys lidt mel ud på en bagemåtte og tag dejen ud af skålen.
- Ælt dejen lidt med hænderne og del den i 20 lige store dele.
- De dej portioner du ønsker at anvende samme dag, sættes nu til hævning et lunt sted i ca. 45 min.
- De øvrige dej portioner pakkes enkeltvis ind i husholdningsfilm og kommes i en pose og direkte i fryseren.
- Når dejen har hævet rulles den tyndt ud mellem to stykker bagepapir.
- Lad den hvile et par min. inden du kommer fyld på.
- Bage tiden afhænger af hvor meget og hvilket fyld der er på, jeg bager dem nederst i en forvarmet ovn ved 200 gr. varmluft med undervarme i ca. 10 min.