0
Your Cart

Proteinrig pizzadej

Protein pizzadej

Antal portioner: 20
Kategori: Hjemmebagt brød

Næringsindhold:

Energi:
Total:
Pr. portion:
3.261 kcal
163 kcal
Protein: 25,2 %
Kulhydrat: 62,8 %
Kostfibre: 2,3 %
Fedt: 11,2 %

Ingredienser:

12 g. Gær (tørret)
ca. 750 g. Vand
10 g. Easis perfect multisød
10 g. Salt
25 g. Jomfru olivenolie
30 g. Sweetkitchen bageenzymer
200 g. Durum mel (Rema1000)
400 g. Pizza mel (Rema1000)
100 g. Bage hvedemel (Rema1000)
25 g. Hvedeklid (valsemøllen)
120 g. Bulk soya isolate proteinpulver (unflavered)

Fremgangsmåde:

  • Bland først alle de tørre ingredienser sammen.
  • Lun vandet til ca. 38gr.
  • Tilsæt vandet til mel blandingen, lidt af gangen. mens maskinen rører det sammen.
  • Tilsæt olien til dejen.
  • Lad maskinen ælte dejen i ca. 15 min til den er glat, smidig og elastisk.
  • Drys lidt mel ud på en bagemåtte og tag dejen ud af skålen.
  • Ælt dejen lidt med hænderne og del den i 20 lige store dele.
  • De dej portioner du ønsker at anvende samme dag, sættes nu til hævning et lunt sted i ca. 45 min.
  • De øvrige dej portioner pakkes enkeltvis ind i husholdningsfilm og kommes i en pose og direkte i fryseren.
  • Når dejen har hævet rulles den tyndt ud mellem to stykker bagepapir.
  • Lad den hvile et par min. inden du kommer fyld på.
  • Bage tiden afhænger af hvor meget og hvilket fyld der er på, jeg bager dem nederst i en forvarmet ovn ved 200 gr. varmluft med undervarme i ca. 10 min.