Grove pølsehorn med kyllingepølser
Antal Portioner: | 30 stk. |
Kategori: | Hjemmebagt brød |
Næringsindhold:
Energi: total pr. portion v. 16 stk. |
3.402 kcal 113 kcal |
Protein: | 24,5 % |
Kulhydrat: | 36,0 % |
Kostfibre: | 2,8 % |
Fedt: | 37,8 % |
Ingredienser:
50 g. | Vand |
200 g. | Skummetmælk |
50 g. | Gær (frisk) |
200 g. | Bage hvedemel (Rema1000) |
175 g. | Grahamsmel (valsemøllen) |
5 g. | Salt |
10 g. | Optimax bageenzymer |
90 g. | Bulk Powders Soya Protein Isolate, Unflavored |
20 g. | Hvedeklid (valsemøllen) |
50 g. | Æg |
50 g. | Kærgården let |
20 g. | Easis multisød |
Fyld: | |
450 g. | Kyllingepølser (Rema1000) |
60 g. | Ketchup |
Pensling og pynt: | |
Sammenpisket æg, oregano |
Fremgangsmåde:
- Bland hvedemel, grahamsmel, hvedeklid, proteinpulver, bage enzymer, multisød og salt godt.
- Lun mælk og vand til ca. 38° og opløs gæren heri.
- Tilsæt æg og smør til mel blandingen og rør det sammen.
- Tilsæt væsken til melblandingen mens røremaskinen kører på niveau 3.
- Husk at skrabe skålens kanter ned.
- Lad røremaskinen ælte dejen ca. 20 min.
- Skub dejen ned nogle gange, så den bliver ordentlig æltet og ikke bare snurrer rundt om dejkrogen.
- Dejen skal være glat, ensartet og smidig
- Del dejen i 30 lige store dele (ca. 30g.) og rul dem ud til flade aflange stykker.
- Del pølserne i halve.
- kom lidt ketchup på dejen.
- Rul dejen rundt om et stykke pølse og placer den på en bageplade med bagepapir, sørg for at lukningen vender ned mod pladen.
- Gentag med alle 30 stk.
- Sæt pølsehornene til hævning et lunt sted med et fugtigt viskestykke over. Hæver ca. 1 time.
- Pensl overfladen med sammenpisket æg og drys med oregano.
- Bages i ca. 10-12 min. ved 220° over under varme
- Når de er færdige tages de ud og afkøler utildækket på en rist.