0
Your Cart

Pizza med kylling og skinke

Pizza med kylling og skinke

Antal portioner: 1
Kategori: Hovedretter med kylling

Næringsindhold:

Energi:
Pr. portion
351 kcal
Protein: 38,4 %
Kulhydrat: 34,9 %
Kostfibre: 1,3 %
Fedt: 25,2 %

Ingredienser:

1 portion Hjemmelavet pizza dej
35 g. Pizzasauce (Rema1000)
30 g. Kyllingestrimler, frost (Rema1000)
30 g. Skinkestrimler
35 g. Revet mozzarella 16%
Krydderier:
Hvidløgspulver, oregano

Fremgangsmåde:

  • Hvis du har lavet pizzadejen i forvejen og frosset den ned, skal den først tø op og dernæst hæve i ca. 1 time, før du kan rulle den ud og komme fyld på.
  • Rul pizza dejen ud, med lidt mel, til en tynd bund og lad den hvile i et par min.
  • Tø kyllingestrimlerne op og skær dem i mindre stykker.
  • Fordel pizza saucen over hele dejen
  • Drys krydderier på
  • Fordel kyllingestykker og skinkestrimler jævnt over pizzadejen.
  • Fordel osten i et jævnt lag over hele pizzaen.
  • Bages nederst i en forvarmet ovn ved 200gr. varmluft med undervarme i ca. 10 min.