Pizza med kylling og skinke
Antal portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedretter med kylling |
Næringsindhold:
Energi: Pr. portion |
351 kcal |
Protein: | 38,4 % |
Kulhydrat: | 34,9 % |
Kostfibre: | 1,3 % |
Fedt: | 25,2 % |
Ingredienser:
1 portion | Hjemmelavet pizza dej |
35 g. | Pizzasauce (Rema1000) |
30 g. | Kyllingestrimler, frost (Rema1000) |
30 g. | Skinkestrimler |
35 g. | Revet mozzarella 16% |
Krydderier: Hvidløgspulver, oregano |
Fremgangsmåde:
- Hvis du har lavet pizzadejen i forvejen og frosset den ned, skal den først tø op og dernæst hæve i ca. 1 time, før du kan rulle den ud og komme fyld på.
- Rul pizza dejen ud, med lidt mel, til en tynd bund og lad den hvile i et par min.
- Tø kyllingestrimlerne op og skær dem i mindre stykker.
- Fordel pizza saucen over hele dejen
- Drys krydderier på
- Fordel kyllingestykker og skinkestrimler jævnt over pizzadejen.
- Fordel osten i et jævnt lag over hele pizzaen.
- Bages nederst i en forvarmet ovn ved 200gr. varmluft med undervarme i ca. 10 min.