French toast
Antal Portioner: | 1 |
Kategori: | Mellemmåltid |
Næringsindhold:
Energi: pr. portion |
211 kcal |
Protein: | 40,0 % |
Kulhydrat: | 42,7 % |
Kostfibre: | 3,5 % |
Fedt: | 12,6 % |
Ingredienser:
40 g. | Sandwich rugbrød (levebrød) |
80 g. | æggehvide |
9 g. | Scitec nutrition isolate (chokoladesmag) |
2 g. | Easis perfect sød flydende |
Lidt kanel | |
5 g. | Hakkede mandler |
15 g. | Bodylab zero toppings salted caramel |
Fremgangsmåde:
- Pisk æggehvide, proteinpulver og kanel sammen i en skål. Tilsæt evt. et par dråber van for at få proteinpulveret bedre opløst.
- Læg brødet i blød i ægge massen, skær evt. brødet ud i halve eller kvarte skiver inden det kommes i ægge massen.
- Steg brødet på panden, hæld resterende æggemasse udover brødet så det hele kommer med.
- Vend brødet nogle gange og steg det på begge sider i nogle minutter.
- Anret på tallerken og kom zero toppings og hakkede mandler på som pynt.