Red curry – Kylling med rød karrypasta

Kylling med rød karrypasta

En krydret, thai inspireret ret med kylling og ris
Antal portioner:1
Kategori:Hovedret med kylling

Næringsindhold:

Energi:
Total

348 kcal
Protein:37,5 %
Kulhydrat:48,1 %
Kostfibre:2,5 %
Fedt:12,5 %

Ingredienser:

100 gKyllingebryst
4 gRød karry pasta
105 gThaiblanding grøntsager (Frost Rema)
200 gCheasy naturel skyr 0,2%
ca. 80 gVand
Krydderier:
Salt, peber, hvidløgspulver, karry, gurkemeje
Tilbehør
43 gFuldkornsris

Fremgangsmåde:

  1. Skyl fuldkornsrisene og kog dem i let saltet vand iht. pakken.
  2. Skær kyllingebryst ud i mindre stykker og steg dem på en pande med høje sider
  3. Tilsæt krydderierne til kyllingen.
  4. tilsæt thaiblandingen og steg videre.
  5. Tilsæt rød karry pasta og rør rundt, så det fordeler sig i hele retten.
  6. Tilsæt vand og lad det simre nogle minutter.
  7. Når retten er færdig tilsættes skyr og røres ud i retten.
  8. Anret i en dyb tallerken.

Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *