Kylling med rød karrypasta

Antal portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med kylling |
Næringsindhold:
Energi: Total | 348 kcal |
Protein: | 37,5 % |
Kulhydrat: | 48,1 % |
Kostfibre: | 2,5 % |
Fedt: | 12,5 % |
Ingredienser:
100 g | Kyllingebryst |
4 g | Rød karry pasta |
105 g | Thaiblanding grøntsager (Frost Rema) |
200 g | Cheasy naturel skyr 0,2% |
ca. 80 g | Vand |
Krydderier: Salt, peber, hvidløgspulver, karry, gurkemeje | |
Tilbehør | |
43 g | Fuldkornsris |
Fremgangsmåde:
- Skyl fuldkornsrisene og kog dem i let saltet vand iht. pakken.
- Skær kyllingebryst ud i mindre stykker og steg dem på en pande med høje sider
- Tilsæt krydderierne til kyllingen.
- tilsæt thaiblandingen og steg videre.
- Tilsæt rød karry pasta og rør rundt, så det fordeler sig i hele retten.
- Tilsæt vand og lad det simre nogle minutter.
- Når retten er færdig tilsættes skyr og røres ud i retten.
- Anret i en dyb tallerken.
Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.