0
Your Cart

TIKKI-MASALA KYLLING

Tikki-Masala Kylling

En varm og krydret indisk inspireret gryderet med kylling og masser af grøntsager.

Kategori Hovedretter med kylling
Antal portioner i opskriften 1
Kcal pr. portion

426 kcal

 

TIKKI MASALA KYLLING

Tikki Masala m. kylling

NÆRINGSINDHOLD PR. PORTION

30,6 g. Protein
49,1 g. Kulhydrat
8,9 g. Heraf sukkerarter
6,1 g. Kostfibre
9,4 g. Fedt
2,6 g. Heraf mættet fedt
0 g. Alkohol

 

MAKROFORDELING E%

Tikki Masala m. kylling - makro diagram

Ingredienser

100 g. Kyllingebrystfilet
70 g. Tikki masala grøntsagsblanding
50 g. Squash
40 g. Tikki masala sauce
30 g. Fuldkornsris / brune ris
100 g. Hakkede tomater (dåse) - blendes
Krydderier:
Salt, peber
Tilbehør:
25 g. Naan brød (kcal let)
20 g. Creme fraiche 9%

Fremgangsmåde

  1. Skyl og kog risene som anvist på pakken.
  2. Skær kyllingebryst ud i mindre stykker og steg det på en pande med høje kanter, krydr. med salt og peber
  3. Skær squash i små tern og svits det i panden med kødet, når kødet er brunet.
  4. Tilføj den frosne grøntsags blanding, og svits det med lidt
  5. Blend de hakekde tomater med en stavblender, til en ensartet konsistens
  6. Tilsæt tikki masala saucen de blendede tomater og rør rundt
  7. Lad det simre nogle minutter
  8. Smag til med salt og peber
  9. Spæd evt. op med lidt vand, hvis du synes det er for tykt.
  10. Varm naan brødet iht. anvisning på pakken
  11. Til sidst tilføjes de kogte ris til gryderetten og det hele røres sammen
  12. Anret og top med creme fraichen. Pynt evt. med et par basilikum blade på toppen