Tikki-Masala Kylling
En varm og krydret indisk inspireret gryderet med kylling og masser af grøntsager.
Kategori | Hovedretter med kylling |
Antal portioner i opskriften | 1 |
Kcal pr. portion |
426 kcal |
TIKKI MASALA KYLLING
NÆRINGSINDHOLD PR. PORTION
30,6 g. | Protein |
49,1 g. | Kulhydrat |
8,9 g. | Heraf sukkerarter |
6,1 g. | Kostfibre |
9,4 g. | Fedt |
2,6 g. | Heraf mættet fedt |
0 g. | Alkohol |
MAKROFORDELING E%
Ingredienser
100 g. | Kyllingebrystfilet |
70 g. | Tikki masala grøntsagsblanding |
50 g. | Squash |
40 g. | Tikki masala sauce |
30 g. | Fuldkornsris / brune ris |
100 g. | Hakkede tomater (dåse) - blendes |
Krydderier: | |
Salt, peber | |
Tilbehør: | |
25 g. | Naan brød (kcal let) |
20 g. | Creme fraiche 9% |
Fremgangsmåde
- Skyl og kog risene som anvist på pakken.
- Skær kyllingebryst ud i mindre stykker og steg det på en pande med høje kanter, krydr. med salt og peber
- Skær squash i små tern og svits det i panden med kødet, når kødet er brunet.
- Tilføj den frosne grøntsags blanding, og svits det med lidt
- Blend de hakekde tomater med en stavblender, til en ensartet konsistens
- Tilsæt tikki masala saucen de blendede tomater og rør rundt
- Lad det simre nogle minutter
- Smag til med salt og peber
- Spæd evt. op med lidt vand, hvis du synes det er for tykt.
- Varm naan brødet iht. anvisning på pakken
- Til sidst tilføjes de kogte ris til gryderetten og det hele røres sammen
- Anret og top med creme fraichen. Pynt evt. med et par basilikum blade på toppen