Santa Fe Salat
Inspireret af de nemme Easy-to-go Santa Fe salater, man kan købe i diverse supermarkeder, har jeg her mixet min egen udgave med et noget mere varieret indhold og masser af protein.
Kategori | Hovedretter med kylling |
Antal portioner i opskriften | 1 |
Kcal pr. portion |
355 kcal |
SANTA FE SALAT
NÆRINGSINDHOLD PR. PORTION
36,8 g. | Protein |
15,6 g. | Kulhydrat |
5,6 g. | Heraf sukkerarter |
5,3 g. | Kostfibre |
14,9 g. | Fedt |
5,3 g. | Heraf mættet fedt |
0 g. | Alkohol |
MAKROFORDELING E%
Ingredienser
90 g. | Kyllingestrimler |
10 g. | Revet Mozzarella, fedtfattig 16% |
10 g. | Revet Cheddar |
50 g. | Krøllet salatmix |
25 g. | Ærter |
45 g. | Agurk |
40 g. | Peberfrugt Rød |
25 g. | Majs |
20 g. | Soja bønner |
5 g. | Tortillia chips ostesmag (tex mex) |
30 g. | Creme fraiche dressing light (salling) |
Fremgangsmåde
- Tø kyllingen op og skær det ud i mindre stykker
- Klip i den krøllede salat, så stykkerne ikke er helt så store.
- Lun/optø majs, ærter og sojabønner med lidt vand i mikroovnen, hæld vandet fra og tilsæt grøntsagerne til salaten.
- Skær agurk og peberfrugt i små tern og mix det i salaten
- Drys revet ost ud over salaten
- Knus tortilla chipsene og drys dem over salaten
- Top salaten med kyllingestykkerne og kom dressingen henover.