Tunsalat og æggehvider

" "
Salat med tun og æg mdec.dk

Salat med tun pasta og æggehvider

" "
Salat med tun og æg mdec.dk
Antal portioner:1
Kategori:Hovedret med fisk

Næringsindhold:

Energi:
Pr. portion:

257 kcal
Protein:65,0 %
Kulhydrat:12,5 %
Kostfibre:0,8 %
Fedt:22,3 %

Ingredienser:

135 g.Tun i vand
72 g.Kogt æggehvide (fra 2 æg)
75 g.Salat (salatskålen Rema1000)
35 g.Creme fraiche dressing light (BIlka)

Fremgangsmåde:

  • Kog æggene i letsaltet vand i ca. 10 min. til de er hårdkogte.
  • Køl dem ned under kold vand og fjern ægge skallerne og blommerne.
  • Hæld væden fra tunen og mix tunen med salaten.
  • Kom dressing over salaten.
  • Spis æggehviderne som tilbehør.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *