Tikki masala med kylling

Tikki masala med kylling

Antal Portioner:1
Kategori:Hovedret med kylling

Næringsindhold:

Energi:
pr. portion

322 kcal
Protein:37,2 %
Kulhydrat:40,6 %
Kostfibre:2,6 %
Fedt:19,2 %

Ingredienser:

120 g.Kyllinge bryst filet
15 g.Majs
80 g.Øko. wok blanding (Rema1000)
45 g.Tikki Masala sauce (Inspiring food)
35 g.Vand
35 g.Øko. fuldkornsris / brune ris (Rema1000)

Fremgangsmåde:

  1. Skær kyllingebryst ud i mindre stykker
  2. Skyl og kog risene som anvist på pakken.
  3. Steg kødet på en pande.
  4. Grøntsager hældes i en skål med vand og koges i mikroovn i et par minutter
  5. Når kødet er færdigstegt, tilsættes tikki masala sauce og vand i panden og det simre et par minutter.
  6. Anret i dyb tallerken.

Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *