Tikki masala med kylling

Antal Portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med kylling |
Næringsindhold:
Energi: pr. portion | 322 kcal |
Protein: | 37,2 % |
Kulhydrat: | 40,6 % |
Kostfibre: | 2,6 % |
Fedt: | 19,2 % |
Ingredienser:
120 g. | Kyllinge bryst filet |
15 g. | Majs |
80 g. | Øko. wok blanding (Rema1000) |
45 g. | Tikki Masala sauce (Inspiring food) |
35 g. | Vand |
35 g. | Øko. fuldkornsris / brune ris (Rema1000) |
Fremgangsmåde:
- Skær kyllingebryst ud i mindre stykker
- Skyl og kog risene som anvist på pakken.
- Steg kødet på en pande.
- Grøntsager hældes i en skål med vand og koges i mikroovn i et par minutter
- Når kødet er færdigstegt, tilsættes tikki masala sauce og vand i panden og det simre et par minutter.
- Anret i dyb tallerken.
Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.