Stjerneskud

Antal portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedretter med fisk |
Næringsindhold:
Energi: Total: | 350 kcal |
Protein: | 41,2 % |
Kulhydrat: | 36,6 % |
– Heraf sukkerarter | 6,9 % |
Kostfibre: | 2,7 % |
Fedt: | 15,8 % |
– Heraf mættet fedt | 2,8 % |
Ingredienser:
100 g. | Rødspættefilet |
18 g. | Rasp |
7 g. | Sammenpisket æg |
2 g. | flydende fedtstof |
40 g. | Rejer i lage |
40 g. | Fuldkorns sandwichbrød (Rema1000) |
20 g. | Krøllet salatmix |
20 g. | Agurk |
15 g. | Peberfrugt |
25 g. | Thousand Island dressing light (Rema1000) |
35 g. | Æggehvide |
Krydderier: salt, peber, citronsaft |
Fremgangsmåde:
- Rødspættefilerne vendes først i sammenpisket æg og dernæst i rasp.
- Placer rødspætterne i et let smurt ildfast fad, krydr med salt og peber.
- Steg rødspætterne i ovnen ved 200gr. i ca. 20 min.
- Kog æg i en gryde med letsaltet vand, til de er hårdkogte, ca. 8-10 min.
- Køl æggene af, pil dem og fjern blommen.
- Rist brødet i en brødrister
- Kom salat på brødet og placer de stegte rødspætter ovenpå.
- Pynt med rejer, dressing, citronsaft, peberfrugt, agurk og æggehvider