Stjerneskud

Stjerneskud

Antal portioner:1
Kategori:Hovedretter med fisk

Næringsindhold:

Energi:
Total:

350 kcal
Protein:41,2 %
Kulhydrat:36,6 %
– Heraf sukkerarter6,9 %
Kostfibre:2,7 %
Fedt:15,8 %
– Heraf mættet fedt2,8 %

Ingredienser:

100 g.Rødspættefilet
18 g.Rasp
7 g.Sammenpisket æg
2 g.flydende fedtstof
40 g.Rejer i lage
40 g.Fuldkorns sandwichbrød (Rema1000)
20 g.Krøllet salatmix
20 g.Agurk
15 g.Peberfrugt
25 g.Thousand Island dressing light (Rema1000)
35 g.Æggehvide
Krydderier:
salt, peber, citronsaft

Fremgangsmåde:

  • Rødspættefilerne vendes først i sammenpisket æg og dernæst i rasp.
  • Placer rødspætterne i et let smurt ildfast fad, krydr med salt og peber.
  • Steg rødspætterne i ovnen ved 200gr. i ca. 20 min.
  • Kog æg i en gryde med letsaltet vand, til de er hårdkogte, ca. 8-10 min.
  • Køl æggene af, pil dem og fjern blommen.
  • Rist brødet i en brødrister
  • Kom salat på brødet og placer de stegte rødspætter ovenpå.
  • Pynt med rejer, dressing, citronsaft, peberfrugt, agurk og æggehvider

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *