Steak med bagekartoffel, ærter og creme fraiche

Man behøver ikke undvære en god steak bare fordi man gerne vil leve sundt.
Antal Portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret |
Næringsindhold:
Energi: total | 361 kcal |
Protein: | 40,2 % |
Kulhydrat: | 38,8 % |
Kostfibre: | 2,1 % |
Fedt: | 18,6 % |
Ingredienser:
125 g. | Tykstegsbøf (Rema1000) |
60 g. | Cheasy fraiche 5% |
2 g. | Frisk purløg |
2 g. | Bulk powders soya protein isolate (unflavered) |
25 g. | Ærter |
175 g. | Bagekartoffel |
Citronsaft | |
Salt | |
Peber | |
Hvidløgspulver |
Fremgangsmåde:
- Skyl og rens bagekartoflen godt.
- Tag en gaffel og stik huller i kartoflen hele vejen rundt.
- Læg bagekartoflen på en tallerken i mikroovnen og varm den 10-15 min. til den er blød i midten. Husk at vende den flere gange undervejs.
- Bland cremefraichen med proteinpulveret.
- Hak purløg groft og kom det i cremefraichen.
- Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Varm ærterne, i en skål med lidt vand, i mikroovnen et par minutter
- Varm panden op og steg bøffen kortvarigt, kun lige så overfladen er lukket.
- Tag kødet af varmen og krydr med salt, peber og hvidløgspulver efter ønske.
- Steg den krydrede bøf færdig som du ønsker den (medium/gennemstegt)