Risalamande

Risalamande med proteinpulver

Risalamande, er en traditionel dansk spise her i juletiden. Den originale udgave er lavet på risengrød og piskefløde, men min version her er lavet helt uden fløde og uden tilsat sukker.

Antal Portioner:1
Kategori:Dessert / mellemmåltid

Næringsindhold:

Energi:
pr. portion

201 kcal
Protein:40,5 %
Kulhydrat:38,8 %
Kostfibre:0,8 %
Fedt:19,3 %

Ingredienser:

77 g.Cheasy skyr 0,2% Vanilje
55 g.Cheasy hytteost 1,5%
4 g.Scitec nutrition isolate proteinpulver, vaniljesmag
2 g.Vand
5 g.Mandler, smuttede
15 g.Grød ris (rema1000)
Pynt med:
3 g.Groft hakkede mandler
5 g.Bodylab zero toppings jordbær

Fremgangsmåde:

  1. Kog risene i rigeligt, let saltet, vand iht. tidsanvisning på pakken. Når de er færdig kogte, hældes vandet fra og de køles af.
  2. Kom mandlerne i en skål og hæld kogende vand over dem, vent et par minutter så skallen bliver nem at få af og smut dem.
  3. Kom skyr og proteinpulver i en skål og mix det sammen.
  4. Kom lidt vand i for at få en mere cremet konsistens.
  1. Hak mandlerne groft
  2. Kom hytteost, ris og mandler i skyr blandingen og rør det sammen.
  3. Smag evt. til med et par dråber vanilje essens og Easis flydende sød.
  4. Anret i portionsskåle.
  5. Pynt med Zero toppings og lidt groft hakkede mandler.

Vil du hellere prøve en version uden proteinpulver?, så har jeg også en opskrift på det, du finder den her.

Er du interesseret i mine andre opskrifter på lækre desserter, uden tilsat sukker? så finder du dem her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *