Rabarbercrumble

Antal portioner | 1 |
Kategori | Kager uden tilsat sukker |
Næringsindhold:
Energi: Pr. portion: | 160 kcal |
Protein: | 24,7 % |
Kulhydrat: | 38,2 % |
Kostfibre: | 11,1 % |
Fedt: | 25,4 % |
Ingredienser:
Fyld: | |
34 g. | Rabarber |
6 g. | Easis perfect multisød |
1 g. | Easis perfect sød, flydende |
4 g. | Majsstivelse |
Lidt vanilje essens | |
Crumble: | |
5 g. | Bage hvedemel (Rema1000) |
3 g. | Grahamsmel (valsemøllen) |
6 g. | Kærgården let |
7 g. | Easis perfect fit |
13 g. | Havregryn |
8 g. | Scitec nutrition isolate proteinpulver (vanilje) |
4 g. | Vand |
Fremgangsmåde:
- Skyl rabarberne og skær enderne fra.
- Skær rabarberne i skiver af ca. 0,5 cm.
- Kom rabarberne i et lille ildfast fad.
- Bland multisød og majsstivelse og drys det over rabarberne.
- Kom flydende sød og vanilje essens på og rør det sammen, så rabarberne er godt dækket.
- Kom staniol over fadet og bag det i en forvarmet ovn ved 160gr. varmluft i ca. 15 min.
- Crumble:
- Bland havregryn, mel, proteinpulver og perfect fit godt sammen.
- Tilsæt det bløde smør (stue temp.) og vand
- Bland det sammen til det ligner groft revet ost.
- Tag staniolen af fadet og fordel crumble ud over rabarberne.
- Bag kagen yderligere ca. 20 min.
Serveres lun, evt. med lidt cheasy fraiche 5% til.

Er du interesseret i mine andre opskrifter på kager og småkager? så finder du dem her.