Rabarbercrumble

Rabarbercrumble

På billedet vises en 4 dobbelt portion.
Antal portioner1
KategoriKager uden tilsat sukker

Næringsindhold:

Energi:
Pr. portion:

160 kcal
Protein:24,7 %
Kulhydrat:38,2 %
Kostfibre:11,1 %
Fedt:25,4 %

Ingredienser:

Fyld:
34 g.Rabarber
6 g.Easis perfect multisød
1 g.Easis perfect sød, flydende
4 g.Majsstivelse
Lidt vanilje essens
Crumble:
5 g.Bage hvedemel (Rema1000)
3 g.Grahamsmel (valsemøllen)
6 g.Kærgården let
7 g.Easis perfect fit
13 g.Havregryn
8 g.Scitec nutrition isolate proteinpulver (vanilje)
4 g.Vand

Fremgangsmåde:

  • Skyl rabarberne og skær enderne fra.
  • Skær rabarberne i skiver af ca. 0,5 cm.
  • Kom rabarberne i et lille ildfast fad.
  • Bland multisød og majsstivelse og drys det over rabarberne.
  • Kom flydende sød og vanilje essens på og rør det sammen, så rabarberne er godt dækket.
  • Kom staniol over fadet og bag det i en forvarmet ovn ved 160gr. varmluft i ca. 15 min.
  • Crumble:
  • Bland havregryn, mel, proteinpulver og perfect fit godt sammen.
  • Tilsæt det bløde smør (stue temp.) og vand
  • Bland det sammen til det ligner groft revet ost.
  • Tag staniolen af fadet og fordel crumble ud over rabarberne.
  • Bag kagen yderligere ca. 20 min.

Serveres lun, evt. med lidt cheasy fraiche 5% til.

Er du interesseret i mine andre opskrifter på kager og småkager? så finder du dem her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *