Proteinrige burgerboller

Protein burgerboller

Hurtige, nemme og super lækre proteinrige burgerboller

Antal portioner:15
Kategori:Hjemmebagt brød

Næringsindhold:

Energi:
Total:
Pr. portion:

2.154 kcal
144 kcal
Protein:22,2 %
Kulhydrat:63,6 %
Kostfibre:1,6 %
Fedt:13,2 %

Ingredienser:

450 g.Bage hvedemel (Rema1000)
15 g.Sweetkitchen bageenzymer
50 g.Bulk soya protein isolate (unflavered)
25 g.Kærgården let
6 g.tør gør (eller 25g. frisk)
300 g.Skummetmælk
10 g.Easis perfect multisød
5 g.salt
15 g.Sesamfrø

Fremgangsmåde:

  • Bland mel, bageenzymer, proteinpulver, tør gær, multisød og salt sammen i røremaskinens skål.
  • Lun mælken op til 38gr. (hvis der bruges frisk gær, skal det opløses her i)
  • Tilsæt smør til melblandingen.
  • Hæld den lune mælk i melblandingen og lad røremaskinen ælte dejen i ca. 15 min.
  • Del dejen i 15 lige store dele og form dem til boller.
  • Lad bollerne hæve i ca. 1 time. lunt og tildækket.
  • pensl dem med vand og drys sesamfrø ud over dem.
  • Bages i en forvarmet ovn ved 200gr. varmluft i ca. 15 min.
  • Lad dem køle af på en rist.

Bollerne kan fryses.

Du kan evt. lade bollerne hæve og bage i bageringe, hvorved de hæver mere i højden.

– Er du interesseret i mine andre opskrifter på proteinrigt brød ? Så finder du dem lige her..

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *