Pølsehorn

Grove pølsehorn med kyllingepølser

Antal Portioner:30 stk.
Kategori:Hjemmebagt brød

Næringsindhold:

Energi:
total
pr. portion v. 16 stk.

3.402 kcal
113 kcal
Protein:24,5 %
Kulhydrat:36,0 %
Kostfibre:2,8 %
Fedt:37,8 %

Ingredienser:

50 g.Vand
200 g.Skummetmælk
50 g.Gær (frisk)
200 g.Bage hvedemel (Rema1000)
175 g.Grahamsmel (valsemøllen)
5 g.Salt
10 g.Optimax bageenzymer
90 g.Bulk Powders Soya Protein Isolate, Unflavored
20 g.Hvedeklid (valsemøllen)
50 g.Æg
50 g.Kærgården let
20 g.Easis multisød
Fyld:
450 g.Kyllingepølser (Rema1000)
60 g.Ketchup
Pensling og pynt:
Sammenpisket æg, oregano

Fremgangsmåde:

  1. Bland hvedemel, grahamsmel, hvedeklid, proteinpulver, bage enzymer, multisød og salt godt. 
  2. Lun mælk og vand til ca. 38° og opløs gæren heri.
  3. Tilsæt æg og smør til mel blandingen og rør det sammen.
  4. Tilsæt væsken til melblandingen mens røremaskinen kører på niveau 3.
  5. Husk at skrabe skålens kanter ned.
  6. Lad røremaskinen ælte dejen ca. 20 min.
  7. Skub dejen ned nogle gange, så den bliver ordentlig æltet og ikke bare snurrer rundt om dejkrogen.
  8. Dejen skal være glat, ensartet og smidig
  9. Del dejen i 30 lige store dele (ca. 30g.) og rul dem ud til flade aflange stykker.
  10. Del pølserne i halve.
  11. kom lidt ketchup på dejen.
  12. Rul dejen rundt om et stykke pølse og placer den på en bageplade med bagepapir, sørg for at lukningen vender ned mod pladen.
  13. Gentag med alle 30 stk.
  14. Sæt pølsehornene til hævning et lunt sted med et fugtigt viskestykke over. Hæver ca. 1 time.
  15. Pensl overfladen med sammenpisket æg og drys med oregano.
  1. Bages i ca. 10-12 min. ved 220° over under varme
  2. Når de er færdige tages de ud og afkøler utildækket på en rist.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *