Pizza med kylling og skinke

" "
Proteinrig pizza mdec.dk

Pizza med kylling og skinke

Antal portioner:1
Kategori:Hovedretter med kylling

Næringsindhold:

Energi:
Pr. portion

351 kcal
Protein:38,4 %
Kulhydrat:34,9 %
Kostfibre:1,3 %
Fedt:25,2 %

Ingredienser:

1 portionHjemmelavet pizza dej
35 g.Pizzasauce (Rema1000)
30 g.Kyllingestrimler, frost (Rema1000)
30 g.Skinkestrimler
35 g.Revet mozzarella 16%
Krydderier:
Hvidløgspulver, oregano

Fremgangsmåde:

  • Hvis du har lavet pizzadejen i forvejen og frosset den ned, skal den først tø op og dernæst hæve i ca. 1 time, før du kan rulle den ud og komme fyld på.
  • Rul pizza dejen ud, med lidt mel, til en tynd bund og lad den hvile i et par min.
  • Tø kyllingestrimlerne op og skær dem i mindre stykker.
  • Fordel pizza saucen over hele dejen
  • Drys krydderier på
  • Fordel kyllingestykker og skinkestrimler jævnt over pizzadejen.
  • Fordel osten i et jævnt lag over hele pizzaen.
  • Bages nederst i en forvarmet ovn ved 200gr. varmluft med undervarme i ca. 10 min.

Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *