Pasta og kødsauce med squash

Man kan med fordel lave flere portioner af kødsaucen på én gang og gemme til madpakke eller i fryseren til de dage hvor det skal gå stærkt.
Antal Portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med oksekød |
Næringsindhold:
Energi: pr. portion | 330 kcal |
Protein: | 37,5 % |
Kulhydrat: | 35,9 % |
Kostfibre: | 2,3 % |
Fedt: | 23,6 % |
Ingredienser:
Kødsauce | |
100 g. | Hakket oksekød (4-7%) |
25 g. | Tomat pasta/pure |
17 g. | Hakket løg |
15 g. | Revne/finthakkede gulerødder |
6 g. | Boullion terning – okse |
6 g. | Boullion terning – grøntsager |
17 g. | Skummetmælk |
17 g. | Vand |
1 g. | Madkulør |
Salt, peber, hvidløgspulver, oregano, paprika, lidt chili | |
Tilbehør | |
30 g. | Fuldkorns pasta suppehorn (Bilka, Vores) |
50 g. | Squash |
10 g. | Revet mozzarella 15% (Karolines køkken) |
Fremgangsmåde:
- Kog pastaen i let saltet vand, som anvist på pakken
- Brun kødet i en gryde
- Tilsæt krydderier, løg og gulerødder til kødet.
- Opløs boullion terningerne i varmt vand.
- Tilsæt tomat pasta til kødet og rør det sammen.
- Tilsæt mælk og vand med boullion til kødet og rør.
- Tilsæt madkulør.
- Tilsæt evt. mere vand, hvis der ønskes en tyndere sauce.
- Skyl og riv squashen, så det ligner spaghetti, det bløde i midten smides væk.
- Anret i en dyb tallerken og drys revet mozzarella henover.