Pasta kødsauce

Pasta og kødsauce med squash

Man kan med fordel lave flere portioner af kødsaucen på én gang og gemme til madpakke eller i fryseren til de dage hvor det skal gå stærkt.

Antal Portioner:1
Kategori:Hovedret med oksekød

Næringsindhold:

Energi:
pr. portion

330 kcal
Protein:37,5 %
Kulhydrat:35,9 %
Kostfibre:2,3 %
Fedt:23,6 %

Ingredienser:

Kødsauce
100 g.Hakket oksekød (4-7%)
25 g.Tomat pasta/pure
17 g.Hakket løg
15 g.Revne/finthakkede gulerødder
6 g.Boullion terning – okse
6 g.Boullion terning – grøntsager
17 g.Skummetmælk
17 g.Vand
1 g.Madkulør
Salt, peber, hvidløgspulver, oregano, paprika, lidt chili
Tilbehør
30 g.Fuldkorns pasta suppehorn (Bilka, Vores)
50 g.Squash
10 g.Revet mozzarella 15% (Karolines køkken)

Fremgangsmåde:

  1. Kog pastaen i let saltet vand, som anvist på pakken
  2. Brun kødet i en gryde
  3. Tilsæt krydderier, løg og gulerødder til kødet.
  4. Opløs boullion terningerne i varmt vand.
  5. Tilsæt tomat pasta til kødet og rør det sammen.
  6. Tilsæt mælk og vand med boullion til kødet og rør.
  7. Tilsæt madkulør.
  8. Tilsæt evt. mere vand, hvis der ønskes en tyndere sauce.
  9. Skyl og riv squashen, så det ligner spaghetti, det bløde i midten smides væk.
  10. Anret i en dyb tallerken og drys revet mozzarella henover.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *