Protein pandekager
Hvem elsker ikke pandekager? Her får du en opskrift som er både proteinrig og kcal let, så du kan nyde denne lækre ret med god samvittighed.

Antal Portioner: | 1 |
Kategori: | Brunch |
Næringsindhold:
Energi: total | 325 kcal |
Protein: | 40,1 % |
Kulhydrat: | 34,3 % |
Kostfibre: | 1,4 % |
Fedt: | 23,8 % |
Ingredienser:
50 g. | Æg |
100 g. | Æggehvide |
10 g. | Bulk Isolate proteinpulver (vaniljesmag) |
25 g. | Bage hvedemel (Rema1000) |
3 g. | Hvedeklid (valsemøllen) |
40 g. | Cheasy skyr 0,2% Vanilje |
5 g. | Kærgården let |
2 g. | Easis perfekt sød, flydende |
1 g. | Bagepulver |
lidt | Kardemomme |
lidt | Kanel |
Pynt med: | |
14 g. | Bodylab zero topping, salted caramel |
Fremgangsmåde:
- Blend alle ingredienser bortset fra Zero topping, til en ensartet tynd masse.
- Varm din pandekage pande op så den er godt varm.
- Hæld lidt af dejen på panden og fordel det ud i et tyndt lag i hele panden.
- Lad pandekagen bage på panden i til den er fast nok til at kunne vendes og let slipper panden.
- Vend den og bages på den anden side i yderligere et minuts tid. Der bliver ca. 4 pandekager ud af denne portion.
- Anret pandekagerne på tallerken og kom zero topping hen over.
Interesseret i andre proteinrige opskrifter? så se mine øvrige opskrifter her: Opskrifter