Ovnstegt kylling med rodfrugter

" "
Kylling med rodfrugter mdec.dk

Ovnstegt kylling og rodfrugter

" "
Kylling med rodfrugter mdec.dk
Antal portioner:1
Kategori:Hovedret med kylling

Næringsindhold:

Energi:
Pr. portion:

318 kcal
Protein:36,7 %
Kulhydrat:36,1 %
Kostfibre:3,1 %
Fedt:24,5 %

Ingredienser:

100 g.Kyllinge brystfilet
25 g.Gulerod
30 g.Rødbede, rå
25 g.Pastinak
65 g.Kartofler
25 g.Persillerod
15 g.Rødløg
4 g.Persille
3 g.Rapsolie
Krydderier:
Salt, peber, hvidløgspulver, timian
1 portionBearnaisesauce (Saucer og dressinger)

Fremgangsmåde:

  • Skyl og skræl rodfrugterne.
  • Skær rudfrugterne ud i stave eller tern og vend dem med olie og krydderier.
  • Kom rodfrugte blandingen i et ildfast fad og bag dem i ovnen ved 180 gr. varmluft til de er møre.
    • Tiden afhænger af hvor store stykker de er skåret i, men forvent ca. 45-60 min.
  • Kom kyllingen i et ildfast fad og drys krydderier ud over.
    • kom lidt vand i bunden af fadet, for at undgå et kyllingen bliver for tør.
  • Steg kyllingen i ovnen sammen med rodfrugterne i ca. 30 min.
  • Tilbered bearnaisesaucen som anvist på siden med Saucer og dressinger

Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *