Omelet med laks og spinat

Omelet med laks, spinat og ristet brød

Antal portioner:1
Kategori:Hovedret med fisk

Næringsindhold:

Energi:
Pr. portion:

350 kcal
Protein:39,2 %
Kulhydrat:23,9 %
Kostfibre:2,5 %
Fedt:34,5 %

Ingredienser:

70 g.Laksefilet, fersk
33 g.Æg
50 g.Æggehvide
30 g.Blomkålsris, frost
30 g.Skummetmælk
2 g.Bage hvedemel (Rema1000)
1 g.Bagepulver
40 g.Hakket spinat, frost
15 g.Revet mozzarella 16%
40 g.Sandwich rugbrød, levebrød
Krydderier:
Salt, peber, stødt muskatnød, hvidløgspulver

Fremgangsmåde:

  • Fjern skindet fra laksen og skær laksen ud i små stykker.
  • Fordel laksen i bunden af et ildfast fad.
  • Tø spinaten op og fordel den sammen med blomkålsrisene hen over fisken
  • Pisk æg, æggehvide, mel, bagepulver, mælk og krydderier til en omelet
  • Fordel omeletten over fisk og grøntsager.
  • Steges i en forvarmet ovn ved 180gr. varmluft i ca. 30 min.
  • Når omeletten er fast og begynder at se færdig ud, fordeles den revne ost over omeletten.
  • Steges videre til osten er smeltet og gylden.
  • Rist brødet i en brødrister og server det som tilbehør.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *