Omelet med stegt kylling, rugbrød og agurk

Antal Portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret |
Næringsindhold:
Energi: total | 300 kcal |
Protein: | 43,2 % |
Kulhydrat: | 33,1 % |
Kostfibre: | 3,2 % |
Fedt: | 20,9 % |
Ingredienser:
50 g. | Stegte kyllingestrimler, Frost (Rema1000) |
50 g. | æg |
80 g. | Æggehvide |
6 g. | Bage hvedemel (Rema1000) |
2 g. | Bagepulver |
85 g. | Agurk |
40 g. | Levebrød kernegrov (1 sk.) |
Krydderier (mængde efter ønske) | |
Salt | |
Peber | |
Hvidløgspulver | |
Oregano |
Fremgangsmåde:
- Pisk æg, æggehvide, mel, bagepulver og krydderier sammen.
- Lun kyllingen, enten på panden eller i microovnen.
- Steg omeletten på panden, når omeletten er næsten færdig vendes den og steges færdig på den anden side.
- Skær agurken ud og server den som tilbehør.
Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.