Omelet med kyllingetern, grøntsagsris og ristet brød

Antal portioner | 1 |
Kategori: | Hovedret med kylling |
Næringsindhold:
Energi: Pr. portion: | 350 kcal |
Protein: | 48,7 % |
Kulhydrat: | 27,7 % |
Kostfibre: | 3,9 % |
Fedt: | 20,0 % |
Ingredienser:
60 g. | Kyllingestrimler, frost (rema1000) |
50 g. | Æg |
100 g. | Æggehvide |
5 g. | Bage hvedemel (rema1000) |
120 g. | Grøntsagsris (rema1000) |
Krydderier: Salt, peber, hvidløgspulver, stødt muskatnød, oregano | |
40 g. | Sandwich rugbrød, levebrød |
Fremgangsmåde:
- Pisk æg, æggehvide, mel og krydderier sammen.
- Placer kyllingestykker og grøntsagsris i et lille smurt ildfast fad
- Hæld æggeblandingen over kylling og grøntsager
- Omeletten steges i ovn ved 180gr. varmluft i ca. 25 min.
- Rist brødet og spis det som tilbehør.

Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.