Omelet med kylling og grøntsagsris

Omelet med kyllingetern, grøntsagsris og ristet brød

Antal portioner1
Kategori:Hovedret med kylling

Næringsindhold:

Energi:
Pr. portion:

350 kcal
Protein:48,7 %
Kulhydrat:27,7 %
Kostfibre:3,9 %
Fedt:20,0 %

Ingredienser:

60 g.Kyllingestrimler, frost (rema1000)
50 g.Æg
100 g.Æggehvide
5 g.Bage hvedemel (rema1000)
120 g.Grøntsagsris (rema1000)
Krydderier:
Salt, peber, hvidløgspulver, stødt muskatnød, oregano
40 g.Sandwich rugbrød, levebrød

Fremgangsmåde:

  • Pisk æg, æggehvide, mel og krydderier sammen.
  • Placer kyllingestykker og grøntsagsris i et lille smurt ildfast fad
  • Hæld æggeblandingen over kylling og grøntsager
  • Omeletten steges i ovn ved 180gr. varmluft i ca. 25 min.
  • Rist brødet og spis det som tilbehør.

Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *