Madroulade med kyllingesalat

Madroulade med kyllingesalat

Madroulade er en frisk sommerlig ret, om egner sig specielt godt til frokost, når du f.eks. skal servere noget lækkert for dine gæster.

Antal Portioner:4
Kategori:Hovedret med kylling

Næringsindhold:

Energi:
total
pr. portion

1.296 kcal
324 kcal
Protein:43,2 %
Kulhydrat:33,8 %
Kostfibre:1,7 %
Fedt:21,8 %

Ingredienser:

Dej
100 g.Bage hvedemel (Rema1000)
25 g.Bulk powders soya isolate protein (neutral)
10 g.Hvedeklid (valsemøllen)
100 g.æg
100 g.æggehvide
200 g.Skummetmælk
2 g.salt
Kyllingesalat
300 g.Kylling i tern
125 g.Cheasy fraiche 5%
50 g.Creme fraiche dressing light (Bilka)
2 g.Citronsaft
2 g.Salt
Fyld
75 g.Iceberg salat
75 g.Agurk
50 g.Rød peberfrugt
50 g.Majs
*Proteinpulver kan erstattes af hvedemel, men bemærk at det vil ændre protein% i retten væsentligt.

Fremgangsmåde:

Dej:

  1. Bland hvedemel, hvedeklid, proteinpulver og salt
  2. Tilsæt æg og æggehvide og rør det sammen.
  3. Tilsæt mælken lidt efter lidt og pisk det sammen til en meget tynd dej.
  4. Fordel dejen i et tyndt lag i en bradepande
  5. Bag dejen ved 200 gr. over under varme i ca. 20-25 min. Den hæver noget op under bagning, men falder sammen igen når den køler af.
  6. Tag dejen ud af ovnen og lad den køle af.

Kyllingesalat:

  1. Bland cremefraiche, creme fraiche dressing, salt og citronsaft i en skål.
  2. Kom kyllinge ternene i og vend det hele godt sammen.

Til sidst samles det hele:

  1. Snit salat, agurk og peberfrugt fint og fordel det ud over den bagte og let afkølede dej sammen med majsene.
  2. Fordel kyllingesalaten over
  3. Rul dejen sammen omkring fyldet som en roulade.

Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *