Madroulade med kyllingesalat

Madroulade er en frisk sommerlig ret, om egner sig specielt godt til frokost, når du f.eks. skal servere noget lækkert for dine gæster.
Antal Portioner: | 4 |
Kategori: | Hovedret med kylling |
Næringsindhold:
Energi: total pr. portion | 1.296 kcal 324 kcal |
Protein: | 43,2 % |
Kulhydrat: | 33,8 % |
Kostfibre: | 1,7 % |
Fedt: | 21,8 % |
Ingredienser:
Dej | |
100 g. | Bage hvedemel (Rema1000) |
25 g. | Bulk powders soya isolate protein (neutral) |
10 g. | Hvedeklid (valsemøllen) |
100 g. | æg |
100 g. | æggehvide |
200 g. | Skummetmælk |
2 g. | salt |
Kyllingesalat | |
300 g. | Kylling i tern |
125 g. | Cheasy fraiche 5% |
50 g. | Creme fraiche dressing light (Bilka) |
2 g. | Citronsaft |
2 g. | Salt |
Fyld | |
75 g. | Iceberg salat |
75 g. | Agurk |
50 g. | Rød peberfrugt |
50 g. | Majs |
Fremgangsmåde:
Dej:
- Bland hvedemel, hvedeklid, proteinpulver og salt
- Tilsæt æg og æggehvide og rør det sammen.
- Tilsæt mælken lidt efter lidt og pisk det sammen til en meget tynd dej.
- Fordel dejen i et tyndt lag i en bradepande
- Bag dejen ved 200 gr. over under varme i ca. 20-25 min. Den hæver noget op under bagning, men falder sammen igen når den køler af.
- Tag dejen ud af ovnen og lad den køle af.
Kyllingesalat:
- Bland cremefraiche, creme fraiche dressing, salt og citronsaft i en skål.
- Kom kyllinge ternene i og vend det hele godt sammen.
Til sidst samles det hele:
- Snit salat, agurk og peberfrugt fint og fordel det ud over den bagte og let afkølede dej sammen med majsene.
- Fordel kyllingesalaten over
- Rul dejen sammen omkring fyldet som en roulade.



Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.