Lasagne med kylling

Lasagne med kylling

En alternativ udgave af den klassiske lasagne, på billedet har jeg lavet et fad med 5 portioner.

Antal Portioner:1
Kategori:Hovedret med kylling

Næringsindhold:

Energi:
pr. portion

301 kcal
Protein:40,0 %
Kulhydrat:33,1 %
Kostfibre:1,7 %
Fedt:26,6 %

Ingredienser:

80 g.Hakket kylling 5%
15 g.Revne/fint hakkede gulerødder
10 g.Hakket løg
10 g.Blomkålsris (frost)
20 g.fint hakket squash
20 g.Tomat pasta/pure
70 g.Skummetmælk
30 g.Vand
26 g.Let mornay sauce 4% (karolines køkken)
20 g.Fuldkorns suppehors pasta
20 g.Revet mozzarella 15% (karolines køkken)
Salt, peber, hvidløgspulver, oregano,
basilikum, paprika, lidt chili

Fremgangsmåde:

  1. Brun kødet i en gryde
  2. Tilsæt krydderier og rør rundt
  3. Tilsæt gulerødder, squash, blomkålsris og løg og rør rundt
  4. Tilsæt tomat pasta/pure og rør rundt.
  5. Tilsæt mælk, vand og mornay sauce og bring retten i kog.
  6. Lad koge i nogle minutter.
  7. Hæld pastaen i fadet og hæld kødsaucen ud over, rør det lidt sammen så pastaen bliver godt fordelt.
  8. Tilberedes i alm. ovn ved 200 gr. i ca. 30 min.
  9. Efter ca. 20 min drysses revet mozzarella over lasagnen.
  10. Når mozzarella er smeltet og gylden, tages lasagnen ud af ovnen.

Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *