Lasagne med kylling

En alternativ udgave af den klassiske lasagne, på billedet har jeg lavet et fad med 5 portioner.
Antal Portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med kylling |
Næringsindhold:
Energi: pr. portion | 301 kcal |
Protein: | 40,0 % |
Kulhydrat: | 33,1 % |
Kostfibre: | 1,7 % |
Fedt: | 26,6 % |
Ingredienser:
80 g. | Hakket kylling 5% |
15 g. | Revne/fint hakkede gulerødder |
10 g. | Hakket løg |
10 g. | Blomkålsris (frost) |
20 g. | fint hakket squash |
20 g. | Tomat pasta/pure |
70 g. | Skummetmælk |
30 g. | Vand |
26 g. | Let mornay sauce 4% (karolines køkken) |
20 g. | Fuldkorns suppehors pasta |
20 g. | Revet mozzarella 15% (karolines køkken) |
Salt, peber, hvidløgspulver, oregano, basilikum, paprika, lidt chili |
Fremgangsmåde:
- Brun kødet i en gryde
- Tilsæt krydderier og rør rundt
- Tilsæt gulerødder, squash, blomkålsris og løg og rør rundt
- Tilsæt tomat pasta/pure og rør rundt.
- Tilsæt mælk, vand og mornay sauce og bring retten i kog.
- Lad koge i nogle minutter.
- Hæld pastaen i fadet og hæld kødsaucen ud over, rør det lidt sammen så pastaen bliver godt fordelt.
- Tilberedes i alm. ovn ved 200 gr. i ca. 30 min.
- Efter ca. 20 min drysses revet mozzarella over lasagnen.
- Når mozzarella er smeltet og gylden, tages lasagnen ud af ovnen.



Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.