Asiatisk inspireret kylling og ananas i kokosmælk

Antal Portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med kylling |
Næringsindhold:
Energi: pr. portion | 289 kcal |
Protein: | 39,5 % |
Kulhydrat: | 39,9 % |
Kostfibre: | 0,8 % |
Fedt: | 20,3 % |
Ingredienser:
120 g. | Kyllingebryst filet |
25 g. | Hakket løg |
30 g. | Ananas (konserves) |
55 g. | Kokosmælk light |
50 g. | Vand |
30 g. | Fuldkornsris (brune ris) |
Krydderier: Salt, peber, hvidløgspulver, karry, gurkemeje, paprika |
Fremgangsmåde:
- Skyl og kog risene i let saltet vand, efter anvisning på pakken
- Skær kyllingen ud i mindre stykker og steg det på en pande med høje sider.
- Tilsæt krydderierne og rør rundt.
- tilsæt hakket løg og ananas og svits det lidt.
- Tilsæt kokosmælken og rør rundt.
- Lad retten simre i nogle minutter.
- Tilsæt vand hvis der ønskes en tyndere sauce.
- Smag til med salt og peber.
Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.