Kylling med bacon, friskost og pastasalat

" "
Kylling med bacon, friskost og pastasalat mdec.dk

Ovnstegt kylling med kalkunbacon, friskost og pastasalat

Antal portioner:1
Kategori:Hovedret med kylling

Næringsindhold:

Energi:
Pr. portion

316 kcal
Protein:38,2 %
Kulhydrat:31,3 %
Kostfibre:1,8 %
Fedt:29,0 %

Ingredienser:

100 g.Kyllingebryst filet
Krydderier:
Salt, peber, hvidløgspulver
17 g.Kalkunbacon (1 sk.)
12 g.Friskost philadelphia med løg og urter
75 g.Salat (salatskålen Rema1000)
25 g.Fuldkorns pasta skruer
30 g.Creme fraiche dressing light (Bilka)

Fremgangsmåde:

  • Skær kyllingebryst filet ud i mindre stykker og fordel dem i et ildfast fad.
  • Fordel friskosten mellem kylligestykkerne
Bemærk, på dette billede er der 4 portioner.
  • Drys krydderierne over kyllingen og placer bacon hen over kyllingen.
Bemærk, på dette billede er der 4 portioner.
  • Steg kyllingen i ovnen ved 180gr. varmluft i ca. 25-30 min.
  • Kog pastaen i letsaltet vand, som anvist på pakken.
  • Server med salat og dressing.

Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *