Ovnstegt kylling og kartofler med grønne asparges og salat

Antal portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med kylling |
Næringsindhold:
Energi: Pr. portion: | 351 kcal |
Protein: | 38,6 % |
Kulhydrat: | 36,5 % |
Kostfibre: | 2,3 % |
Fedt: | 22,8 % |
Ingredienser:
133 g. | Kyllingebrystfilet |
135 g. | Kartofler |
2 g. | Rapsolie |
70 g. | Grønne asparges |
70 g. | Salatskålen (Rema1000) |
25 g. | Creme fraiche dressing light (vores/bilka) |
Krydderier: Salt, peber, hvidløgspulver, timian, rosmarin |
Fremgangsmåde:
- Rens kartoflerne og skær dem ud i både.
- Kartoflerne kommes i en pose sammen med olie og salt, peber, hvidløgspulver og rosmarin, og rystes godt sammen.
- Fordel kartoflerne i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 200gr. varmluft i ca. 45 min.
- Kyllingen placeres i et ovnfast fad og krydres med salt, peber, hvidløgspulver og timian.
- Kom lidt vand i bunden af fadet og steg kyllingen i ovnen, sammen med kartoflerne i ca. 25-30 min.
- skær asparges ud i mindre stykker og kom dem i en skål med lidt vand. Damp dem i mikroovnen i ca. 1 min.
- Anret på tallerken sammen med salat og dressing.
Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.