Kylling med ovnstegte kartofler og salat

Ovnstegt kylling og kartofler med grønne asparges og salat

Antal portioner:1
Kategori:Hovedret med kylling

Næringsindhold:

Energi:
Pr. portion:

351 kcal
Protein:38,6 %
Kulhydrat:36,5 %
Kostfibre:2,3 %
Fedt:22,8 %

Ingredienser:

133 g.Kyllingebrystfilet
135 g.Kartofler
2 g.Rapsolie
70 g.Grønne asparges
70 g.Salatskålen (Rema1000)
25 g.Creme fraiche dressing light (vores/bilka)
Krydderier:
Salt, peber, hvidløgspulver, timian, rosmarin

Fremgangsmåde:

  • Rens kartoflerne og skær dem ud i både.
  • Kartoflerne kommes i en pose sammen med olie og salt, peber, hvidløgspulver og rosmarin, og rystes godt sammen.
  • Fordel kartoflerne i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 200gr. varmluft i ca. 45 min.
  • Kyllingen placeres i et ovnfast fad og krydres med salt, peber, hvidløgspulver og timian.
  • Kom lidt vand i bunden af fadet og steg kyllingen i ovnen, sammen med kartoflerne i ca. 25-30 min.
  • skær asparges ud i mindre stykker og kom dem i en skål med lidt vand. Damp dem i mikroovnen i ca. 1 min.
  • Anret på tallerken sammen med salat og dressing.

Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *