Kylling med frisk mozzarella og tomat

Ovnstegt kylling med frisk mozzarella og tomat

Antal portioner:1
Kategori:Hovedret med kylling

Næringsindhold:

Energi:
Pr. portion:

349 kcal
Protein:40,8 %
Kulhydrat:34,3 %
Kostfibre:2,2 %
Fedt:23,4 %

Ingredienser:

116 g.Kyllingebryst
25 g.Frisk mozzarella
30 g.Tomat
40 g.Fuldkorns pasta
40 g.Grønne asparges
5 g.Grøn pesto
Krydderier:
Salt, peber, hvidløg, basilikum

Fremgangsmåde:

  • Skær kyllingen ud i store stykker og placer dem i et lag i et ildfast fad.
  • Drys krydderier ud over kyllingen.
  • Skær den friske mozzarella i skiver og fordel skiverne over kyllingen.
  • Skær tomat i skiver og placer det over mozzarellaen.
  • Steges i forvarmet ovn ved 180gr. varmluft i ca. 30 min.
  • Kog pastaen i let saltet vand som anvist på pakken.
  • Knæk de bløde ender af de grønne asparges, så du kun har den friske del tilbage.
  • Skær asparges i mindre stykker og switch dem på en pande.
  • Når pastaen er færdig kogt, hældes vandet fra og pastaen blandes med pesto.

Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *