Ovnstegt kylling med frisk mozzarella og tomat

Antal portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med kylling |
Næringsindhold:
Energi: Pr. portion: | 349 kcal |
Protein: | 40,8 % |
Kulhydrat: | 34,3 % |
Kostfibre: | 2,2 % |
Fedt: | 23,4 % |
Ingredienser:
116 g. | Kyllingebryst |
25 g. | Frisk mozzarella |
30 g. | Tomat |
40 g. | Fuldkorns pasta |
40 g. | Grønne asparges |
5 g. | Grøn pesto |
Krydderier: Salt, peber, hvidløg, basilikum |
Fremgangsmåde:
- Skær kyllingen ud i store stykker og placer dem i et lag i et ildfast fad.
- Drys krydderier ud over kyllingen.
- Skær den friske mozzarella i skiver og fordel skiverne over kyllingen.
- Skær tomat i skiver og placer det over mozzarellaen.
- Steges i forvarmet ovn ved 180gr. varmluft i ca. 30 min.
- Kog pastaen i let saltet vand som anvist på pakken.
- Knæk de bløde ender af de grønne asparges, så du kun har den friske del tilbage.
- Skær asparges i mindre stykker og switch dem på en pande.
- Når pastaen er færdig kogt, hældes vandet fra og pastaen blandes med pesto.

Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.