Julefrokost

Julefrokost, det kolde bord

Antal portioner:1
Kategori:Frokost anretning

Næringsindhold:

Energi:
Total:

400 kcal
Protein:30,0 %
Kulhydrat:35,7 %
– Heraf sukkerarter:9,3 %
Kostfibre:3,0 %
Fedt:34,3 %
– Heraf mættet fedt: 7,8 %

Ingredienser:

60 g.Levebrød Kernegrov
40 g.Kogt æggehvide
30 g.Rejer i lage
26 g.marineret sild (Lykkeberg)
20 g.Karrysalat (Mayo)
45 g.Stryhns grovhakket let leverpostej
20 g.Bacon i tern, fedtreduceret (Rema1000)
18 g.Den lette kalkun spegepølse (3-Stjernet)
30 g.Agurk
20 g.Peberfrugt, rød
Der er især stor forskel i næringsindholdet på de forskellige udgaver af både sild og karrysalat som findes i butikkerne.
Op mod 100 kcal pr. 100g.
Derfor har jeg her angivet hvilke mærker jeg har anvendt.

Fremgangsmåde:

  • Kog ægget i letsaltet vand, til det er hårdkogt (ca. 10 min.)
  • Køl ægget af og fjern skallen og blommen.
  • Placer leverpostejen i et ildfast fad, med toppen ned af.
  • Rist bacon tern på en pande og hæld dem over leverpostejen
  • Lun leverpostejen i ovnen v. 150 gr. i 10-15 min.
  • Anret det hele på en stor tallerken, som vist på billedet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *