Grove baguettes

Grove mini baguettes

Antal Portioner:15 stk.
Kategori:Hjemmebag med gær

Næringsindhold:

Energi:
total
pr. portion v. 15 stk.

2127 kcal
142 kcal
Protein:24,9 %
Kulhydrat:62,5 %
Kostfibre:6,6 %
Fedt:6,6 %

Ingredienser:

550 g.Vand
6 g.Tør gær (eller 25g frisk gær)
300 g.Bage hvedemel (Rema1000)
125 g.Grahamsmel (valsemøllen)
10 g.Salt
15 g.Sweetkitchen bageenzymer
60 g.Bulk Powders Soya Protein Isolate, Unflavored
125 g.Hvedeklid (valsemøllen)
Pensling og pynt:
Vand, oregano, groft salt

Fremgangsmåde:

  1. Bland hvedemel, grahamsmel, hvedeklid, proteinpulver, tør gær, bage enzymer og salt godt. (bruges der frisk gær, skal gæren i stedet udrøres i vandet)
  2. Varm vandet op til ca. 38°
  3. Tilsæt væsken til melblandingen mens røremaskinen kører.
  4. Husk at skrabe skålens kanter ned.
  5. Lad røremaskinen ælte dejen ca. 12-15 min.
  6. Skub dejen ned nogle gange, så den bliver ordentlig æltet og ikke bare snurrer rundt om dejkrogen.
  7. Dejen skal være glat, ensartet og smidig. En smule klistret men ikke meget)
  8. Del dejen i 15 lige store dele (ca. 78g.) og tril til små aflange baguettes.
  9. Lad dem hæve tildækket et lunt sted ca. 1,5 time.
  10. Pensl oversiden af baguetterne med vand.
  11. Drys evt. lidt salt og oregano over dem for at give smagen et twist.
  12. Tænd ovnen på varmluft med undervarme og varm den op til 220°
  13. Når ovnen er varm, sættes brødene ind og ovnen skrues ned til 180° varmluft med undervarme.
  14. Bag dem midt i ovnen i ca. 20 min.
  15. Når de er færdige tages de ud og afkøler utildækket på en rist.

Baguettes kan fryses.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *