Kyllinge frikadeller med pasta og cabaret sauce.

Kyllinge frikadeller med pasta og cabaret sauce

Man kan med fordel gange frikadelle mængden op og lave mange, så man har nogle i fryseren til de dage hvor det skal gå hurtigt.

Antal Portioner:1
Kategori:Hovedret med kylling

Næringsindhold:

Energi:
pr. portion

322 kcal
Protein:37,2 %
Kulhydrat:38,8 %
Kostfibre:1,6 %
Fedt:24,6 %

Ingredienser:

Frikadeller
100 g.Hakket kylling 5%
15 g.Ægge hvide
1 g.Bage hvedemel (rema1000)
1 g.Hvedeklid (valsemøllen)
21 g.Skummetmælk
15 g.Hakket løg
Salt og peber
Tilbehør
30 g.Fuldkorns pasta suppehorn (Bilka, Vores)
Cabaret sauce
1/4 ps.Knorr cabaret sauce (pulver)
2 g.Flydende fedtstof
75 g.Skummetmælk

Fremgangsmåde:

  1. Rør alle frikadelle ingredienserne sammen til en fars.
  2. Form farsen til små frikadeller i et ildfast fad (3 stk.)
  3. Steg frikadellerne i alm. ovn ved 200gr. i ca. 30 min. Vend dem ca. halvvejs.
  4. Kog pastaen i let saltet vand iht. anvisning på pakken.
  5. Smelt fedtstof i en lille gryde, og rør sauce pulveret ud her i.
  6. Tilsæt mælken og rør det godt sammen.
  7. Bring saucen i kog og lad den koge et par minutter.

Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *