Kyllinge frikadeller med pasta og cabaret sauce

Man kan med fordel gange frikadelle mængden op og lave mange, så man har nogle i fryseren til de dage hvor det skal gå hurtigt.
Antal Portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med kylling |
Næringsindhold:
Energi: pr. portion | 322 kcal |
Protein: | 37,2 % |
Kulhydrat: | 38,8 % |
Kostfibre: | 1,6 % |
Fedt: | 24,6 % |
Ingredienser:
Frikadeller | |
100 g. | Hakket kylling 5% |
15 g. | Ægge hvide |
1 g. | Bage hvedemel (rema1000) |
1 g. | Hvedeklid (valsemøllen) |
21 g. | Skummetmælk |
15 g. | Hakket løg |
Salt og peber | |
Tilbehør | |
30 g. | Fuldkorns pasta suppehorn (Bilka, Vores) |
Cabaret sauce | |
1/4 ps. | Knorr cabaret sauce (pulver) |
2 g. | Flydende fedtstof |
75 g. | Skummetmælk |
Fremgangsmåde:
- Rør alle frikadelle ingredienserne sammen til en fars.
- Form farsen til små frikadeller i et ildfast fad (3 stk.)
- Steg frikadellerne i alm. ovn ved 200gr. i ca. 30 min. Vend dem ca. halvvejs.
- Kog pastaen i let saltet vand iht. anvisning på pakken.
- Smelt fedtstof i en lille gryde, og rør sauce pulveret ud her i.
- Tilsæt mælken og rør det godt sammen.
- Bring saucen i kog og lad den koge et par minutter.
Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.