Farsbrød af kylling

Farsbrød med kylling

Ny version med salat, den fylder noget mere på tallerkenen, så det blev nødvendigt med en stor tallerken.
Antal Portioner:1
Kategori:Hovedret med kylling

Næringsindhold:

Energi:
pr. portion

347 kcal
Protein:39,2 %
Kulhydrat:36,9 %
Kostfibre:1,9 %
Fedt:23,8 %

Ingredienser:

100 g.Hakket kylling 5%
15 g.æggehvide
1 g.Bage hvedemel (rema)
1 g.Hvedeklid (valsemøllen)
8 g.Skummetmælk
10 g.Hakket løg
10 g.hakket gulerod
10 g.Blomkålsris
17 g.Kalkunbacon
Krydderier:
Salt, peber, hvidløgspulver, timian, lidt chili
Tilbehør
25 g.Fuldkorns pasta suppehorn (vores/bilka)
50 g.Salat (salatskålen Rema1000)
1/4 portionCabaret sauce (Saucer og dressinger)

Fremgangsmåde:

  1. Hak gulerødder, løg og blomkålsris meget fint (brug minihakker)
  2. Mix kylling med krydderier, de fint hakkede grøntsager, mel, hvedeklid, æggehvide og skummetmælk.
  3. Fordel kødfarsen i et ildfast fad og læg kalkunbacon hen over
  4. Steges i ovn ved 180 gr. varmluft i ca. 30 min.
  5. Kog pastaen i letsaltet vand som anvist på pakken.
  6. Tilbered saucen som anvist i min opskrift på cabaretsauce (Saucer og dressinger)

Er du interesseret i mine andre hovedretter med kylling eller kalkun? så finder du dem her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *