Chokoladekage, uden tilsat sukker

Antal Portioner: | 12 |
Kategori: | Kager |
Næringsindhold:
Energi: total pr. stk. | 1.184 kcal 99 kcal |
Protein: | 20,7 % |
Kulhydrat: | 49,8 % |
Kostfibre: | 1,6 % |
Fedt: | 28,6 % |
Ingredienser:
175 g. | Bage hvedemel (Rema1000) |
25 g. | Scitec nutrition Isolate (chokoladesmag) |
100 g. | Easis multisød |
12 g. | Kakao |
5 g. | Natron |
3 g. | Vanilje essens |
100 g. | æg |
25 g. | Æggehvide |
200 g. | Appelsinjuice |
40 g. | Kærgården let (smeltes) |
Fremgangsmåde:
- Bland mel, proteinpulver, multisød, kakao og natron godt
- Tilsæt æg, æggehvide, appelsinjuice, vanilje essens og rør det hele godt sammen til en ensartet masse.
- Smelt smøret, hæld det i dejen. og rør det godt sammen.
- Kom dejen i et ildfast fad med bagepapir
- Bages ved 160 gr. varmluft i ca. 30-40 min.
- Prik i kagen med en kniv for at se om kagen er færdig, dejen må ikke hænge ved.
Er du interesseret i mine andre opskrifter på kager og småkager? så finder du dem her.