Chokoladekage

Chokoladekage, uden tilsat sukker

Antal Portioner:12
Kategori:Kager

Næringsindhold:

Energi:
total
pr. stk.

1.184 kcal
99 kcal
Protein:20,7 %
Kulhydrat:49,8 %
Kostfibre:1,6 %
Fedt:28,6 %

Ingredienser:

175 g.Bage hvedemel (Rema1000)
25 g.Scitec nutrition Isolate (chokoladesmag)
100 g.Easis multisød
12 g.Kakao
5 g.Natron
3 g.Vanilje essens
100 g.æg
25 g.Æggehvide
200 g.Appelsinjuice
40 g.Kærgården let (smeltes)

Fremgangsmåde:

  1. Bland mel, proteinpulver, multisød, kakao og natron godt
  2. Tilsæt æg, æggehvide, appelsinjuice, vanilje essens og rør det hele godt sammen til en ensartet masse.
  3. Smelt smøret, hæld det i dejen. og rør det godt sammen.
  4. Kom dejen i et ildfast fad med bagepapir
  5. Bages ved 160 gr. varmluft i ca. 30-40 min.
  6. Prik i kagen med en kniv for at se om kagen er færdig, dejen må ikke hænge ved.

Er du interesseret i mine andre opskrifter på kager og småkager? så finder du dem her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *