Chili con carne, uden proteinpulver

Man kan med fordel lave flere portioner på én gang og gemme til madpakke eller i fryseren til de dage hvor det skal gå stærkt.
Antal Portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med oksekød |
Næringsindhold:
Energi: pr. portion | 324 kcal |
Protein: | 39,6 % |
Kulhydrat: | 32,6 % |
Kostfibre: | 3,1 % |
Fedt: | 24,2 % |
Ingredienser:
Kødsauce | |
100 g. | Hakket oksekød (4-7%) |
50 g. | Kidney bønner (konserves) |
25 g. | Tomat pasta/pure |
13 g. | Hakket løg |
13 g. | Revne/finthakkede gulerødder |
6 g. | Majs |
13 g. | Rød peberfrugt |
25 g. | Skummetmælk |
75 g. | Vand |
Salt, peber, hvidløgspulver, oregano, chili | |
Tilbehør | |
13 g. | Fuldkornsris |
37 g. | Blomkålsris |
5 g. | Revet mozzarella 15% (Karolines køkken) |
20 g. | Cheasy fraiche 5% |
Fremgangsmåde:
- Kog risene i let saltet vand, som anvist på pakken
- Brun kødet i en gryde
- Tilsæt krydderier, løg, peberfrugt, majs og gulerødder til kødet.
- Tilsæt kidney bønner
- Tilsæt tomat pasta til kødet og rør det sammen.
- Tilsæt mælk og vand og rør.
- Lad det simre 10-15 min., rør i det en gang imellem så det ikke brænder fast.
- Hæld blomkålsrisene i en skål med vand og giv dem et par minutter i mikroovnen.
- Anret på en tallerken og drys revet mozzarella henover.