Chili con carne (m. proteinpulver)

Chili con carne, med proteinpulver

Denne version giver en mere fyldig portion, med mere tilbehør end den originale. For at holde proteinniveauet højt har jeg tilføjet lidt proteinpulver.

Antal portioner:1
Kategori:Hovedret med oksekød

Næringsindhold:

Energi:
Pr. portion:

351 kcal
Protein:37,0 %
Kulhydrat:37,8 %
Kostfibre:2,7 %
Fedt:22,6 %

Ingredienser:

80 g.Hakket oksekød 4-7%
48 g.Kidney bønner (konserves)
20 g.Tomat pasta/pure
10 g.Løg, hakket
10 g.Gulerod, hakket
5 g.Majs
10 g.Peberfrugt, rød
30 g.Skummetmælk
ca. 80 g.Vand
3 g.Soya proteinpulver isolate, Bulk (unflavered)
Krydderier:
Salt, peber, hvidløgspulver, paprika, oregano og chilipulver
Tilbehør:
25 g.Fuldkornsris
25 g.Blomkålsris
11 g.Revet mozzarella 16%
20 g.Cheasy fraiche 5%

Fremgangsmåde:

  • Kog risene i let saltet vand iht. anvisningerne på pakken.
  • Brun det hakkede oksekød i en gryde.
  • Tilsæt kidney bønner, hakket gulerod, hakket løg, hakket peberfrugt og majs.
  • Tilsæt krydderierne.
  • Tilsæt tomat pasta/pure
  • Opløs proteinpulveret i mælken og kom det i gryden.
  • Tilsæt vand og lad retten små koge ca. 10-15 min. mens der jævnligt røres rundt.
  • Kog blomkålsrisene i lidt vand i mikroovnen.
  • Anret på tallerken med revet ost og cremefraiche.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *