Chili con carne, med proteinpulver
Denne version giver en mere fyldig portion, med mere tilbehør end den originale. For at holde proteinniveauet højt har jeg tilføjet lidt proteinpulver.

Antal portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med oksekød |
Næringsindhold:
Energi: Pr. portion: | 351 kcal |
Protein: | 37,0 % |
Kulhydrat: | 37,8 % |
Kostfibre: | 2,7 % |
Fedt: | 22,6 % |
Ingredienser:
80 g. | Hakket oksekød 4-7% |
48 g. | Kidney bønner (konserves) |
20 g. | Tomat pasta/pure |
10 g. | Løg, hakket |
10 g. | Gulerod, hakket |
5 g. | Majs |
10 g. | Peberfrugt, rød |
30 g. | Skummetmælk |
ca. 80 g. | Vand |
3 g. | Soya proteinpulver isolate, Bulk (unflavered) |
Krydderier: Salt, peber, hvidløgspulver, paprika, oregano og chilipulver | |
Tilbehør: | |
25 g. | Fuldkornsris |
25 g. | Blomkålsris |
11 g. | Revet mozzarella 16% |
20 g. | Cheasy fraiche 5% |
Fremgangsmåde:
- Kog risene i let saltet vand iht. anvisningerne på pakken.
- Brun det hakkede oksekød i en gryde.
- Tilsæt kidney bønner, hakket gulerod, hakket løg, hakket peberfrugt og majs.
- Tilsæt krydderierne.
- Tilsæt tomat pasta/pure
- Opløs proteinpulveret i mælken og kom det i gryden.
- Tilsæt vand og lad retten små koge ca. 10-15 min. mens der jævnligt røres rundt.
- Kog blomkålsrisene i lidt vand i mikroovnen.
- Anret på tallerken med revet ost og cremefraiche.