Burger med hjemmebagt burgerbolle

Antal portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med oksekød |
Næringsindhold:
Energi: Pr. portion: | 350 kcal |
Protein: | 39,6 % |
Kulhydrat: | 31,9 % |
Kostfibre: | 1,2 % |
Fedt: | 27,6 % |
Ingredienser:
1 stk. | Hjemmebagt burgerbolle |
80 g. | Hakket oksekød 4-7% |
20 g. | Skive ost 30+ |
17 g. | Kalkunbacon (1 skive) |
10 g. | Ketchup |
12 g. | Slender chef chipotle mayo |
2 g. | Slender chef – Barbeque |
25 g. | Agurk |
20 g. | Salatskålen (Rema1000) |
Krydderier: Salt, peber, hvidløgspulver |
Fremgangsmåde:
- Form kødet til en flad bøf, og krydr den med krydderierne og slender chef barbecue.
- Steg kalkunbacon og bøf på en pande.
- Når bøffen er ved at være færdig, placeres osten på bøffen og steger med et par min, så den smelter.
- Rist burgerbollen på en brødrister
- Skær brødet over og byg din burger.