Baguette med kylling
Nogen gange skal det bare være nemt og hurtigt og så er en lækker sandwich fra det nærmeste take away sted fristende. Mange bliver dog overrasket over hvor mange kalorier der egentlig er i en helt almindelig take away sandwich. De fylder faktisk noget mere i det daglige kalorieregnskab end man lige forventer. Her får du et af mine bud på en lige så nem og hurtig, men hjemmelavet baguette med kylling. som ikke tæller helt så tungt i kalorie regnskabet og samtidig er den fyldt med proteiner.
Og når det skal være hurtigt og nemt så er kyllingepålæg et godt alternativ til at skulle tilberede fersk kylling.

Kategori: Hovedret
Opskriftstype: Sandwich / Baguettes
Antal portioner: 1
Næringsindhold:
Energi: Pr. portion | 310 kcal |
Protein: | 40,1 % |
Kulhydrat: | 38,9 % |
Kostfibre: | 3,4 % |
Fedt: | 17,9 % |
Ingredienser:
65 g. | Fuldkorns baguette (Rema1000) |
120 g. | Kyllingebryst pålæg (1 pk.) |
10 g. | Baby salat mix / hovedsalat |
25 g. | Agurk |
15 g. | Mango & Karry dressing (Rema1000) |
Groft salt | |
Oregano |
Fremgangsmåde:
- Kom lidt vand henover baguette (giver sprød skorpe) og drys med oregano og groft salt.
- Lun baguette i ovnen ca. 10 min. ved 200gr.
- Kom noget af dressing og salaten på brødet
- Fordel kyllingen over salaten
- Skær agurken i skiver og fordel den over kyllingen.
- Kom resten af dressingen på over delen af brødet.
Er du interesseret i mine andre opskrifter på baguettes med fyld? så finder du dem her..