Lasagne med kylling
En alternativ udgave af den klassiske lasagne, på billedet har jeg lavet et fad med 5 portioner.
Kategori | Hovedret |
Antal portioner i opskriften | 1 |
Kcal pr. portion |
450 kcal |
Lasagne med kylling
NÆRINGSINDHOLD PR. PORTION
40,5 g. | Protein |
43,2 g. | Kulhydrat |
16,6 g. | Heraf sukkerarter |
4,7 g. | Kostfibre |
11,8 g. | Fedt |
3,9 g. | Heraf mættet fedt |
0 g. | Alkohol |
MAKROFORDELING E%
Ingredienser
100 g. | Hakket kylling 5% |
25 g. | Revne/fint hakkede gulerødder |
25 g. | Hakket løg |
25 g. | Blomkålsris (frost) |
25 g. | fint hakket squash |
33 g. | Tomat pasta/pure |
100 g. | Skummetmælk |
125 g. | Vand |
40 g. | Let mornay sauce 4% |
39 g. | Fuldkorns suppehors pasta |
25 g. | Revet mozzarella 15% |
Krydderier: Salt, peber, hvidløgspulver, oregano, basilikum, paprika, lidt chili |
Fremgangsmåde
- Brun kødet i en gryde.
- Tilsæt krydderier og rør rundt.
- Tilsæt gulerødder, squash, blomkålsris og løg og rør rundt.
- Tilsæt tomat pasta/pure og rør rundt.
- Tilsæt mælk, vand og mornay sauce og bring retten i kog.
- Lad koge i nogle minutter.
- Hæld pastaen i fadet og hæld kødsaucen ud over, rør det lidt sammen så pastaen bliver godt fordelt.
- Tilberedes i alm. ovn ved 200 gr. i ca. 30 min.
- Efter ca. 20 min drysses revet mozzarella over lasagnen.
- Når mozzarella er smeltet og gylden, tages lasagnen ud af ovnen.