0
Din Indkøbskurv

Lasagne med kylling

Lasagne med kylling

En alternativ udgave af den klassiske lasagne, på billedet har jeg lavet et fad med 5 portioner.

Kategori Hovedret
Antal portioner i opskriften 1
Kcal pr. portion

450 kcal

 

Lasagne med kylling

Lasagne med kylling

NÆRINGSINDHOLD PR. PORTION

 

40,5 g. Protein
43,2 g. Kulhydrat
16,6 g. Heraf sukkerarter
4,7 g. Kostfibre
11,8 g. Fedt
3,9 g. Heraf mættet fedt
0 g. Alkohol

 

MAKROFORDELING E%

Taco - makro diagram

Ingredienser

100 g. Hakket kylling 5%
25 g. Revne/fint hakkede gulerødder
25 g. Hakket løg
25 g. Blomkålsris (frost)
25 g. fint hakket squash
33 g. Tomat pasta/pure
100 g. Skummetmælk
125 g. Vand
40 g. Let mornay sauce 4%
39 g. Fuldkorns suppehors pasta
25 g. Revet mozzarella 15%
Krydderier:  Salt, peber, hvidløgspulver, oregano,
basilikum, paprika, lidt chili

Fremgangsmåde

  1. Brun kødet i en gryde.
  2. Tilsæt krydderier og rør rundt.
  3. Tilsæt gulerødder, squash, blomkålsris og løg og rør rundt.
  4. Tilsæt tomat pasta/pure og rør rundt.
  5. Tilsæt mælk, vand og mornay sauce og bring retten i kog.
  6. Lad koge i nogle minutter.
  7. Hæld pastaen i fadet og hæld kødsaucen ud over, rør det lidt sammen så pastaen bliver godt fordelt.
  8. Tilberedes i alm. ovn ved 200 gr. i ca. 30 min.
  9. Efter ca. 20 min drysses revet mozzarella over lasagnen.
  10. Når mozzarella er smeltet og gylden, tages lasagnen ud af ovnen.