Banan pandekager u. proteinpulver
Lækre søde og svampede banan pandekager, kan bruges enten som en lækker dessert eller som en brunch.
Denne udgave er uden proteinpulver
Kategori | Desserter |
Antal portioner i opskriften | 1 |
Kcal pr. portion |
230 kcal |
BANAN PANDEKAGER
NÆRINGSINDHOLD PR. PORTION
14,0 g. | Protein |
30,0 g. | Kulhydrat |
2,1 g. | Heraf sukkerarter |
4,1 g. | Kostfibre |
5,3 g. | Fedt |
1,4 g. | Heraf mættet fedt |
0 g. | Alkohol |
MAKROFORDELING E%
Ingredienser
22 g. | Æg |
25 g. | Æggehvide |
25 g. | Banan (jo mere moden, jo sødere) |
17 g. | Havregryn |
17 g. | Grahams mel |
30 g. | Hytteost 1,5% |
15 g. | Skummetmælk |
1 g. | Flydende fedtstof |
1 g. | Easis Flydende sød |
2 g. | Mandler |
10 g. | Zero Toppings Salted Caramel |
Fremgangsmåde
- Bland, havregryn, grahamsmel, banan, æg, æggehvide, hytteost, mælk og sødemiddel i en skål
- Blend det med stavblender til en ensartet flydende dej
- Kom fedtstof i dejen og rør rundt
- Varm en pande godt op eller brug en Tefal snack collection med pandekage plader, hvis du har sådan en.
- Kom dej på panden (i pladerne) i små portioner (på pande, lav flere små på én gang)
- Vend pande kagerne med en palet, når dejen er fast nok til det.
- Hold øje med dem, og pas på at de ikke får for lang tid
- Anret de færdige pandekager på en tallerken med Zero toppings og hakkede mandler hen over.