0
Din Indkøbskurv

OMELET m. KYLLING, RUGBRØD, AGURK

Omelet m. stegt kylling, rugbrød og agurk

En hurtig, nem og lækker ret, til de dage hvor det ikke skal være for tungt eller tidskrævende.

Kategori Hovedretter med kylling
Antal portioner i opskriften 1
Kcal pr. portion

287 kcal

 

OMELET m. KYLLING

omelet m. kylling og agurk

NÆRINGSINDHOLD PR. PORTION

31,5 g. Protein
22,4 g. Kulhydrat
2,3 g. Heraf sukkerarter
4,3 g. Kostfibre
6,8 g. Fedt
1,9 g. Heraf mættet fedt
0 g. Alkohol

 

MAKROFORDELING E%

Omelet m. kylling - makro diagram

Ingredienser

50 g. Kyllingestrimler
50 g. Æg
80 g. Æggehvide
6 g. Bagehvedemel
2 g. Bagepulver
85 g. Agurk
40 g. Rugbrød -> Levebrød, Kernegrov (1 sk.)
Krydderier:
Salt, peber, hvidløgspulver, oregano, basilikum

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg, æggehvide, mel, bagepulver og krydderier sammen.
  2. Lun kyllingen, enten på panden eller i microovnen.
  3. Steg omeletten på panden, når omeletten er næsten færdig vendes den og steges færdig på den anden side.
  4. Skær agurken ud og server den som tilbehør.