Omelet m. stegt kylling, rugbrød og agurk
En hurtig, nem og lækker ret, til de dage hvor det ikke skal være for tungt eller tidskrævende.
Kategori | Hovedretter med kylling |
Antal portioner i opskriften | 1 |
Kcal pr. portion |
287 kcal |
OMELET m. KYLLING
NÆRINGSINDHOLD PR. PORTION
31,5 g. | Protein |
22,4 g. | Kulhydrat |
2,3 g. | Heraf sukkerarter |
4,3 g. | Kostfibre |
6,8 g. | Fedt |
1,9 g. | Heraf mættet fedt |
0 g. | Alkohol |
MAKROFORDELING E%
Ingredienser
50 g. | Kyllingestrimler |
50 g. | Æg |
80 g. | Æggehvide |
6 g. | Bagehvedemel |
2 g. | Bagepulver |
85 g. | Agurk |
40 g. | Rugbrød -> Levebrød, Kernegrov (1 sk.) |
Krydderier: | |
Salt, peber, hvidløgspulver, oregano, basilikum |
Fremgangsmåde
- Pisk æg, æggehvide, mel, bagepulver og krydderier sammen.
- Lun kyllingen, enten på panden eller i microovnen.
- Steg omeletten på panden, når omeletten er næsten færdig vendes den og steges færdig på den anden side.
- Skær agurken ud og server den som tilbehør.