0
Din Indkøbskurv

KYLLING m. KARTOFFELBÅDE, GRØNNE ASPARGES og SALAT

Kylling m. kartoffelbåde, grønne asparges og salat

Lækker sommer ret med hjemmelavede kartoffelbåde, som også sagtens kan laves på grillen.

Kategori Hovedretter med kylling
Antal portioner i opskriften 1
Kcal pr. portion

374 kcal

 

KYLLING m. KARTOFFELBÅDE, ASPARGES og SALAT

Santa fe salat

NÆRINGSINDHOLD PR. PORTION

31,3 g. Protein
37,6 g. Kulhydrat
2,3 g. Heraf sukkerarter
4,7 g. Kostfibre
9,6 g. Fedt
1,6 g. Heraf mættet fedt
0 g. Alkohol

 

MAKROFORDELING E%

Kylling m. kartoffelbåde og salat - makro diagram

Ingredienser

Kartoffelbåde

175 g. Kartofler
3 g. Rapsolie
Krydderier:
Salt, peber, hvidløgspulver, rosmarin

Kylling

120 g. Kyllingebrystfilet
Krydderier:
Salt, peber, hvidløgspulver, timian

Tilbehør

75 g. Grønne asparges
60 g. Grøn salat, som f.eks. salatskålen fra Rema1000
25 g. Creme fraiche dressing light

Fremgangsmåde

  1. Rens kartoflerne og skær dem ud i både.
  2. Skyl de skårne kartofler og dup dem med et viskestykke, så de ikke er alt for våde
  3. Mix olie og krydderier i en frysepose, så du får en marinade.
  4. Kom kartoffelbådene i posen, hold den lukket og ryst posen godt, så marinaden fordeler sig på kartoflerne.
  5. Fordel de marinerede kartofler i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 200gr. varmluft i ca. 45 min.
  1. Kyllingen placeres i et ovnfast fad og krydres med salt, peber, hvidløgspulver og timian.
  2. Kom lidt vand i bunden af fadet og steg kyllingen i ovnen, sammen med kartoflerne i ca. 25-30 min.
  3. Alternativt kan du i stedet stege kødet på grillen
  1. Skær asparges ud i mindre stykker og svits dem på panden eller damp dem i mikroovnen i en skål med lidt vand.
  2. Bland evt. de grønne asparges og salaten sammen og fordel dressingen over.