Rød Karry Thai Kylling
En krydret, thai inspireret gryderet med kylling, ris og og masser af grøntsager.
Kategori | Hovedretter med kylling |
Antal portioner i opskriften | 1 |
Kcal pr. portion |
450 kcal |
RØD KARRY THAI KYLLING
NÆRINGSINDHOLD PR. PORTION
31,3 g. | Protein |
36,6 g. | Kulhydrat |
8,3 g. | Heraf sukkerarter |
7,0 g. | Kostfibre |
17,7 g. | Fedt |
5,8 g. | Heraf mættet fedt |
0 g. | Alkohol |
MAKROFORDELING E%
Ingredienser
100 g. | Kyllingebrystfilet |
60 g. | Grøntsags bund (frost) (Rema1000 grøntsagsblanding) |
40 g. | Squash |
10 g. | Rød karry pasta |
100 g. | Tomat passata |
100 g. | Kokosmælk light |
25 g. | Peberfrugt |
1. stk | Lime - Saften fra en hel |
2 g. | Rapsolie |
10 g. | Majs (frost) |
12 g. | Soja bønner (frost) |
Spæd evt. op med lidt vand | |
Krydderier: | |
Salt, peber, hvidløgspulver, gurkemeje, lidt chilipulver og hakket frisk persille |
|
Tilbehør: | |
35 g. | Fuldkornsris / brune ris |
5 g. | Forårsløg |
6 g. | Rå peanuts |
Fremgangsmåde
- Skyl og kog risene som anvist på pakken.
- Bland en marinade af olie og krydderier
- Skær kyllingebryst ud i mindre stykker, mariner det i marinaden
- Tilsæt limesaft fra halvdelen af en lime
- Steg kødet på en pande med ekstra høje kanter
- Tilsæt rød karry pasta
- Skær squash i små tern og svits det i panden
- Tilføj de frosne grøntsager, og svits det med lidt
- Tilsæt peberfrugt
- Tilsæt resten af lime saften
- Tilsæt tomat passata og light kokosmælk
- Tilsæt de kogte fuldkorns ris
- Lad det simre 10-15 min.
- Tilsæt lidt hakket frisk persille og smag til med salt og peber
- Anret og pynt med hakkede toppe af forårsløg og hakkede rå peanuts