0
Din Indkøbskurv

RØD KARRY THAI KYLLING

Rød Karry Thai Kylling

En krydret, thai inspireret gryderet med kylling, ris og og masser af grøntsager.

Kategori Hovedretter med kylling
Antal portioner i opskriften 1
Kcal pr. portion

450 kcal

 

RØD KARRY THAI KYLLING

Santa fe salat

NÆRINGSINDHOLD PR. PORTION

31,3 g. Protein
36,6 g. Kulhydrat
8,3 g. Heraf sukkerarter
7,0 g. Kostfibre
17,7 g. Fedt
5,8 g. Heraf mættet fedt
0 g. Alkohol

 

MAKROFORDELING E%

Rød karry thai kylling - makro diagram

Ingredienser

100 g. Kyllingebrystfilet
60 g. Grøntsags bund (frost)
(Rema1000 grøntsagsblanding)
40 g. Squash
10 g. Rød karry pasta
100 g. Tomat passata
100 g. Kokosmælk light
25 g. Peberfrugt
1. stk Lime - Saften fra en hel
2 g. Rapsolie
10 g. Majs (frost)
12 g. Soja bønner (frost)
Spæd evt. op med lidt vand
Krydderier:
Salt, peber, hvidløgspulver, gurkemeje,
lidt chilipulver og hakket frisk persille
Tilbehør:
35 g. Fuldkornsris / brune ris
5 g. Forårsløg
6 g. Rå peanuts

Fremgangsmåde

  1. Skyl og kog risene som anvist på pakken.
  2. Bland en marinade af olie og krydderier
  3. Skær kyllingebryst ud i mindre stykker, mariner det i marinaden
  4. Tilsæt limesaft fra halvdelen af en lime
  5. Steg kødet på en pande med ekstra høje kanter
  6. Tilsæt rød karry pasta
  7. Skær squash i små tern og svits det i panden
  8. Tilføj de frosne grøntsager, og svits det med lidt
  9. Tilsæt peberfrugt
  10. Tilsæt resten af lime saften
  11. Tilsæt tomat passata og light kokosmælk
  12. Tilsæt de kogte fuldkorns ris
  13. Lad det simre 10-15 min.
  14. Tilsæt lidt hakket frisk persille og smag til med salt og peber
  15. Anret og pynt med hakkede toppe af forårsløg og hakkede rå peanuts