0
Your Cart

Kartoffel/oste vafler m. laks og rejer

Kartoffel/oste vafler med laks og rejer

Antal portioner: 1
Kategori: Hovedret med fisk

Næringsindhold:

Energi:
Pr. portion:
349 kcal
Protein: 39,8 %
Kulhydrat: 33,6 %
Kostfibre: 1,2 %
Fedt: 26,4 %

Ingredienser:

Til vaflerne:
100 g. Kartofler
13 g. Løg, hakket
13 g. Rasp
2 g. Flydende fedtstof
12 g. Bulk soya protein isolate (unflavered)
12 g. Revet mozzarella 16%
38 g. Æggehvide
15 g. vand
Krydderier:
Salt, peber, hvidløgspulver og dild
Tilbehør:
35 g. Røget laks
15 g. Philadelphia light naturel
25 g. Rejer
Ærteskud og dild til pynt.

Fremgangsmåde:

  • Skræl og hak kartofler og løg fint.
  • Pres så meget væske fra som muligt.
  • Rør kartoffelblandingen med rasp, æggehvide, proteinpulver, ost og krydderier til en ensartet masse.
  • Kom vand i og rør igen.
  • kom lidt fedtstof på vaffeljernets plader og resten i dejen.
  • Varm vaffeljernet op.
  • Kom kartoffel dejen ud på vaffelpladen og fordel den i et jævnt lag, helt ud til kanterne.
  • Bag vaflen nogle minutter til den er fast, gylden og sprød.
  • Anret på tallerken, sammen med laks, philadelphia, rejer, ærteskud og dild.