Kartoffel/oste vafler med laks og rejer
Antal portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med fisk |
Næringsindhold:
Energi: Pr. portion: |
349 kcal |
Protein: | 39,8 % |
Kulhydrat: | 33,6 % |
Kostfibre: | 1,2 % |
Fedt: | 26,4 % |
Ingredienser:
Til vaflerne: | |
100 g. | Kartofler |
13 g. | Løg, hakket |
13 g. | Rasp |
2 g. | Flydende fedtstof |
12 g. | Bulk soya protein isolate (unflavered) |
12 g. | Revet mozzarella 16% |
38 g. | Æggehvide |
15 g. | vand |
Krydderier: Salt, peber, hvidløgspulver og dild |
|
Tilbehør: | |
35 g. | Røget laks |
15 g. | Philadelphia light naturel |
25 g. | Rejer |
Ærteskud og dild til pynt. |
Fremgangsmåde:
- Skræl og hak kartofler og løg fint.
- Pres så meget væske fra som muligt.
- Rør kartoffelblandingen med rasp, æggehvide, proteinpulver, ost og krydderier til en ensartet masse.
- Kom vand i og rør igen.
- kom lidt fedtstof på vaffeljernets plader og resten i dejen.
- Varm vaffeljernet op.
- Kom kartoffel dejen ud på vaffelpladen og fordel den i et jævnt lag, helt ud til kanterne.
- Bag vaflen nogle minutter til den er fast, gylden og sprød.
- Anret på tallerken, sammen med laks, philadelphia, rejer, ærteskud og dild.